IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PauL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 17:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sanık Verilen Cezayı Az Bulunca




Sanık Verilen Cezayı Az Bulunca

Adana'da, direksiyon dersi verdiği müdürünün eşini aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle tüfekle öldürüp, müdürünü de yaraladığı iddia edilen sanık, 38 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi. "Ben 2 katı ceza bekliyordum, sağ olun" diyen sanık, "Ben müebbet istiyorum" dedi.


Namık Kemal Mahallesi'nde 24 Nisan'da tüfekle Nilüfer Sevil'i (41) öldürüp, şoförlüğünü yaptığı eğlence merkezi müdürü Necmi Gökmen'i (56) de yaraladıktan sonra kaçarken yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Mustafa İ. (28), Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı. Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mustafa İ., daha önce olduğu gibi yine mahkemede etrafa gülüp, tutarsız hareketlerde bulundu. Daha önceki duruşmalarda sanık sandalyesi yerine yere oturup ifade veren, cezaevinde görüşüne gelen avukatını kendisine çikolata getirmediği için azletmeye kalkışıp, "Nilüfer'i vurduğumu hatırlamıyorum. Nilüfer'in öldüğünü ispat edin 80 yıl değil, 100 yıl değil, 120 yıl hapis verin umurumda olmaz. Ben akıllıyım. İğne yapılıp, elektrik verilmesini istemiyorum. Adam gibi yargılanmak istiyorum" diyen Mustafa İ., son sözünde ise, "Hepsinin Allah belasını versin" demesi salonda şok etkisi yarattı.




39 YILA MAHKUM OLDU 'MÜEBBET İSTİYORUM' DEDİ



Mahkeme heyeti, yaptığı görüşme sonunda Mustafa İ. 'cinayetten' 25 yıl, 'yaralamadan' 12 yıl 6 ay, 'konut dokunulmazlığını ihlal etmekten' ise 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 38 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum etti. Kararın okunmasının ardından katil zanlısı Mustafa İ., "Ben müebbet istiyorum" dedi. Ardından başkana, "Toplam ne kadar ceza aldım?" diye sordu.


Mahkeme başkanının, Gökmen'i öldürmekten 25 yıl hapis cezası aldığını söylemesi üzerine İzgümengep, "Nilüfer'i ben öldürmedim" dedi. Nemci Gökmen'i yaralamaktan ise 12 yıl 6 ay hapis cezası aldığının bildirilmesi üzerine ise, "O ölsün" diye konuştu. Toplam aldığı 38 yıl 9 ay hapis cezasını öğrendikten sonra, "Ben 2 katı ceza bekliyordum sağ olun" diyerek mahkeme heyetine teşekkür eden Mustafa İ., gülerek salondan jandarmalarca götürüldü.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 27 Şubat 2012, 18:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sanık Verilen Cezayı Az Bulunca




Mustafa İ. (28) Bizdendir !

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 27 Şubat 2012, 19:48   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sanık Verilen Cezayı Az Bulunca




YakLaşık 40 yıL Ceza Almış Yaşı 28 Yatacağı Cezaya Nazaran YakLaşık Olarak 65 YaşLarında Dışarı Çıkacak Tabi İçeride ÖLmez ve ya ÖLdürüLmezse,Bu Durumda Bende Müebbet İstiyorum Hakim Bey !

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
az, bulunca, cezayı, sanık, verilen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık