IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PauL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 10:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
05 Mart 2012 Günlük Burç Yorumları




Sevgili Koç,

Aşk yaşamınızda karşılıklı etkileşimler konusunda daha farklı ve derin algılamalar içinde olacak, her şeyi olduğundan farklı yönleriyle değerlendirecek ve düşüncelerinizde yoğun bir karmaşa meydana gelecek. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz , paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek.


Sevgili Boğa,

Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. Duygusal karışlıklığa neden olmak istemiyorsanız, parnerinizle çekişmek yerine onun duygularını anlamaya çalışmalısınız. Bu dönem, aşkta birazda mantık olacaktır. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Alerji yapacak yağlı besinlerden uzak kalmalısınız.


Sevgili İkizler,

Mücadelen korkmayan ve rakiplerinize meydan okuyan bir tavır içinde olacaksınız. Gün boyunca, her konuda kendinizi güçlü hissediyorsunuz. İş yaşantınızda zorluklarla karşı karşıya kalmanız sizi yıldırmayacak. Ortak çalışma içinde olacağınız kişilerin yeteneklerini kendi menfaatlerinizle birleştireceksiniz.


Sevgili Yengeç,

Süregelen beraberliklerinizde hassas ve alınganlık göstereceğiniz için özellikle partnerinizin size özenli davranmasını bekleyeceksiniz. Eleştirici davranışlar sizi sinirlendirecek. Popüler kişiler ilginizi çekmeye devam edecek. Bir çok parti ve sosyal ortamlara katılacaksınız. Mükemmel olan çekiciliğiniz, ve ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.


Sevgili Aslan,

Öğrenme kabiliyetinizin çok yüksek olmasından dolayı, bir çok konuda aynı anda aktivite göstereceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirleyecek ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.


Sevgili Başak,

Harcamayı çok sevdiğiniz için, kazançlarınızı yönlendirme, denetleme konusunda güvenebileceğiniz bir kişiden destek almaya ihtiyacınız var. Çünkü , iş para biriktirmeye geldiği zaman bu konulara uzak kalıyorsunuz. Hatta en yakınlarınızdan borç alabiliyorsunuz.. Ödeyemediğiniz faturalarınız canınızı sıkabilir.


Sevgili Terazi

Sosyal açıdan çok parlak bir döneme gireceksiniz. Evli de olsanız, aşk hayatınızda bir gelişme görülecek. Parti ve sosyal etkinliklere daha çok vakit ayıracaksınız. Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız ön planda olacak. İlişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız.


Sevgili Akrep,

Sert mizacınızı ve direk isteklerinizi bu ay regüle etmek, düşmanlarınıza karşı iyi bir taktik geliştirmek zorundasınız. Beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. Rakipleriniz çok fazla. Ani hareketlerin size sağlığınız konusunda puan kaybettirebileceğini unutmamalısınız.


Sevgili Yay

Bugün görünürde her şey normal seyredecektir. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Ben egonuzun yüksek olmasından dolayı, kişisel istekleriniz ön planda olacaktır.Gün ortasında kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Küçük molalara vererek dinlenmeyi özen gösterin.


Sevgili Oğlak,

Günlük yaşam temponuzu bozmadan duygusal yaşamınız dengeleyeceksiniz. İş yaptığınız kişilerle mantıklı ilişkiler içinde olacaksınız. Duygularınızı ifade etme güçlüğü yaşadığınız için,, aşk konusunda daima zorlukları tercih edersiniz.formistan.com Beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün fakat sizin olaylara uzak bakmanız, fırsat kaybına da neden olabilir.


Sevgili Kova,

Başarılı olmanız için her türlü doneye sahipsiniz. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Bu dönemde de, bazı gereksinmeleriniz için gerekli doğru hamleleri yapacaksınız. Venüs, size önemli destekler verecek.


Sevgili Balık,

Bu dönmede dikkat etmeniz gereken tek konu, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İletişim konusunda güçlü duygular içinde olacağınız diyaloglar, aşkı da, beraberinde getirecektir.Fikirsel anlamda sizi sıkı saracak duygular kapınızda. Güzelliğinizi ve cazibenizi kullanabileceğiniz bir dönem.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, mart


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık