IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Esrarengiz Olaylar (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/)
-   -   Davutlu Köyü'nü Cinler Bastı (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/794459-davutlu-koyunu-cinler-basti.html)

Askin 01 Mayıs 2018 11:23

Davutlu Köyü'nü Cinler Bastı
 
Bu olay, Kara dedeler olayı olarak da biliniyor halk arasında. Olayın yaşandığı yer Kırklareli’nin Davutlu Köyü. O dönem pek çok gizemli olayın yaşandığı iddia edilen köyde halk arasında en çok dile getirilen şey üç harfli varlıklar olarak bilinen gizemli varlıkları gördüklerini iddiası.

Bu haberler kulaktan kulağa yayılınca, o dönem yeni mezun meraklı gazeteci H.B hemen soluğu köyde alıyor. Neredeyse tüm köy halkıyla röportajlar yapıyor H.B.. Röportaj yaptığı herkes, köyde esrarengiz bir şeyler olduğunu söylüyor ama köyde kaldığı 11 gün boyunca kendisi herhangi bir gizeme şahitlik etmiyor. Gazetelere kadar yansıyan olayların, bir çeşit toplumsal histeri olduğuna karar veriyor ve köyden ayrılıyor. Kamerasını köyde yaşayan 14 yaşında bir çocuğa emanet ediyor, köyde herhangi bir olaya şahit olursa kayıt etmesini tembihliyor.

Köyden ayrıldıktan üç gün sonra H.B gözaltına alınıyor…Neden mi?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Jandarmalar H.B’yi gözaltına almak için kapısına geldiklerinde, H.B duyduklarına inanamıyor! Köyde üç ailenin bulunduğu üç ayrı evdeki herkes parçalanarak öldürülmüştür. Bu ölen kişiler arasında H.B‘nin kamerayı emanet ettiği çocuk da vardır. Ve evlerin duvarında, Arapça harflerle H.B‘nin ismi yazmaktadır.

Bu olaydan sonra uzun süre kendine gelemeyen H.B, şubat 1989’da ortadan kaybolur. Kıyafetleri ve not defteri bir ormanda bulunur fakat kendisi bir daha asla bulunamaz…

Karadedeler olayının gerçekten yaşanıp yaşanmadığı konusu ise biraz karışık.

Alıntı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net