IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Esrarengiz Olaylar (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/)
-   -   Antalya'daki Paranormal Apartman (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/795043-antalyadaki-paranormal-apartman.html)

Askin 05 Mayıs 2018 12:19

Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Antalya'da 16 dairenin bulunduğu cinli, perili olduğu iddia edilen binadaki daireler ne satılıyor, ne de kiraya verilebiliyor. Yıllar boyunca merak konusu olan bina kimine göre bir yatır üzerine yapılmış, kimine göre ise evde yaşayan bir kız cinnet geçirerek annesini öldürmüştür.

Geçmişte binada oturanlar sabah uyandıklarında kendilerini banyoda yatar vaziyette buluyor, kapılar pencereler nedensiz oynuyor ve geceyarısından sonra garip sesler duyuyorlarmış. Altında bulunan markette çalışanların dediklerine göre raflardaki ürünler sık sık yer değiştiriyor veya düşüyormuş. Sabah geldiklerinde depodaki kolileri takla atmış şekilde buluyorlarmış.

Dalga geçmek amaçlı kameraları eline alıp binayı ziyarete giden gençlerin farkında olmadan yakaladıkları görüntüler epey ilginç. Videoda 04:03'te sol çatıda bir insan görünüp kaybolmakta, 04:06'daysa birinci katın penceresinden beyaz bir şey geçmekte.


Alıntı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tanem 28 Mart 2022 11:42

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Antalya’da 16 dairenin bulunduğu cinli, perili olduğu iddia edilen binadaki daireler ne satılıyor, ne de kiraya verilebiliyor. Yıllar boyunca merak konusu olan bina kimine göre bir yatır üzerine yapılmış, kimine göre ise evde yaşayan bir kız cinnet geçirerek annesini öldürmüştür.

Geçmişte binada oturanlar sabah uyandıklarında kendilerini banyoda yatar vaziyette buluyor, kapılar pencereler nedensiz oynuyor ve gece yarısından sonra garip sesler duyuyorlarmış. Altında bulunan markette çalışanların dediklerine göre raflardaki ürünler sık sık yer değiştiriyor veya düşüyormuş. Sabah geldiklerinde depodaki kolileri takla atmış şekilde buluyorlarmış.

Dalga geçmek amaçlı amatör kameraları eline alıp binayı ziyarete giden gençlerin farkında olmadan yakaladıkları görüntüler epey ilginç. Videoda sol çatıda bir insan görünüp kaybolmakta bu video da videomuz içerisinde bulunmaktadır. Bu videoyu çekerken fark etmeyen gençler videoyu yükledikten sonra durumu izleyenlerin fark etmesi sonucu görüyorlar.

Dedecan61 28 Mart 2022 17:09

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Eline sağlık güncelledim..

Mix 20 Haziran 2022 18:25

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
O apartmanda kalmasınlar.

SNOOPY 20 Haziran 2022 18:38

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Artık akşamları orada oturanlar var ben sürekli geçiyorum o binanın yanından. Ondan daha meşhur bir perili apartmanımız da mevcut.

xena 20 Haziran 2022 18:45

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Yatır olabilir.

SNOOPY 20 Haziran 2022 19:28

Cevap: Antalya'daki Paranormal Apartman
 
Aslında mezarlık arazisinin bir kısmının düzlenmesi ile yapılmış bir bina


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net