IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2018, 22:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gizemli Köy'de Neler Oldu?




ıl 1957 anadolu'da bir köyde yaşanmış esrarengiz olay...

"...o zaman çok küçüktüm. zar zor hatırlıyorum. bizim köyde bi kadın öldü. çok illet bi kadındı hiç kimseyle geçinmez, herkesle kavgalı bi kadındı. ne zaman birine sinirlense "ölünce inşallah cancoloz olurum da seni çağırırım" derdi. pek seveni yoktu.

bu kadın öldükten bi kaç ay sonra köyde ilginç ölümler başladı. ölen kişi ilk önce bu kadını rüyasında gördüğünü ve kendisini çağırdığını söyleyip bir kaç gün sonra basit bi nedenden dolayı ölüyordu.

köyün ileri gelenleri konuyu ilçe müftüsüne danıştılar. müftü o kadının mezarının açılması gerektiğini ve başı vücudundan ayrıldıktan sonra başını ayaklarının arasına alıp tekrar gömülmesi gerektiğini bir yazıyla jandarma'ya bildirmiş. jandarma da gerekli güvenlik önemlerini aldıktan sonra mezarın açılmasına resmi olarak izin vermiş. (bakın bu olaylar resmi olarak türkiye'de oluyor. ne kadar ilginç değil mi?)

mezarın açılacağı gün gelip çatınca köy ahalisi köy meydanında toplantı. kadının yakınları mezarın açılmasına karşı çıktı. kadının kızının dedikleri hala aklımda "inşallah sizi de çağırır!", "pişirin de etini yiyin!" vs vs....

müftü, jandarma ve köylüler eşliğinde mezar açıldı. ortaya çıkan görüntü karşısında nöbet bekleyen jandarmalar bile kaçtılar. annem de beni uzaklaştırdı. mezarın başında sadece 3-4 köylü kaldı. bunlardan biri de dedem. bundan sonrasını anlatanlardan biliyorum.

kadın mezarın içinde şişmiş bi halde yan yatmış şekilde duruyormuş. zorla çıkarmışlar ve boynunu dedem balta ile kesmiş. baltayı her vuruşunda oluk oluk kan çıkıyormuş. o gece anneannem dedemi eve almadı o kanlı haliyle. neyse, başını ayaklarının arasına koyup gömmüşler. o günden sonra hiç kimse asla ve asla böyle bir rüya görmedi. anlatılana göre eğer kadın mezarın içinde tam bir tur dönerse köyün başına bi felaket gelirmiş. neyse ki yan pozisyonda yakalamışlar..."

velhasılı bu olay tarihin tozlu raflarında yerini alır. böyle bir olayın yaşanmış olması resmi belgelerle böyle bir törenin uygulanmış olması son derece ilginç. bu olayı duyduktan sonra köye gittiğimde ilk işim o kadının mezarını bulmak oldu. köyün merkezi sayılabilecek bir yerde, mezarlığın dışında eskiden evinin olduğu yerin yakınındaydı mezarı. taşı filan kaybolmuştu...


Alıntı..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Haziran 2018, 00:05   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gizemli Köy'de Neler Oldu?




Vay be

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
esrarengiz, gizemli, olay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Wikipedia Neler Oldu ? AftieL İnternet Dünyasından Haberler 0 30 Ağustos 2014 00:20
MS'un gizemli 12 Nisan'ında neler olacak? Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 08 Nisan 2010 18:33
2002'de neler oldu Burak Komedi ve Mizah 2 17 Şubat 2010 02:14
Dün neler oldu? Kralice Arama Motorları Haberleri 1 01 Şubat 2009 18:11