IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Esrarengiz Olaylar (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/)
-   -   Overtoun Köprüsü – İntihar Köprüsü (https://www.ircforumlari.net/esrarengiz-olaylar/801800-overtoun-kogoogle-page-rankingusu-intihar-kogoogle-page-rankingusu.html)

Zeytin 04 Eylül 2018 18:24

Overtoun Köprüsü – İntihar Köprüsü
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İskoçya’nın Milton yakınlarında bulunan ve 1859 yılında inşa edilen Overtoun Köprüsü, İntihar Köprüsü olarak da tanınıyor. Köprüyü bu kadar ünlü yapan ise açıklanamayan birçok olayın yaşanmış olması. Bu köprüden köpeklerin atlayıp intihar etmesi burayı ünlü yapıyor.

İlk kez 1950 ve 1960 yılları arasında bu olaylar bildiriliyor. Koli yani bildiğiniz Lessie cinsi bir köpek bir anda köprünün tepesinden 15 metre boşluğa atlıyor. Kurtulan köpeklerin olduğu ama tekrardan bu köprüye çıkarak atlamaya devam ettikleri biliniyor. İlginç kılan ise oradan atlayarak intihar eden bütün köpeklerin her aynı taraftan ve aynı açı ile atlaması.

Bazı kişiler köprünün perili olduğuna inanıyor. Ama 1994 yılında bir adam kendi bebeğini bu köprüden atıyor ve ardından kendi de atlıyor. Bazı kişiler, bu köprünün sırat köprüsü olduğunu belirtiyor ve bazıları geçerken, bazıları düşüyor. Bazıları ise hiç uğramıyor…

kaynak: hadibakalim.co


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net