IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

89Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2019, 12:11   #1
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
<Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




Merhaba değerli ircforumlari.net kullanıcıları ; Bugün sizlerle soyle.net de admin olan ve IRC de çeşitli faaliyetlerde yer alan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yaptığımız söyleşiyi paylaşacağım. Hepinize iyi okumalar dilerim.


<L_> Merhaba sevgili blizzard , öncelikle teklifimi geri çevirmediğiniz kendim adına ve ircforumlari.net adına teşekkür ederim.

<blizzard> Merhaba Ferhat, asıl ben teşekkür ederim bu söyleşiye uygun görüldüğüm için şahsın ve ircforumlari.net yönetimine.

<L_> Çok kısa süre içerisinde seninle tanışıp güzel bir arkadaşlığımız oldu blizzard , ircforumlari.net üyeleri ve forum adına bizlerin seni tanıması açısından biraz kendinizden bahsedermisiniz ? Kimdir blizzard ?

<blizzard> Teşekkür ederim. Tabii. İsmim Sergen, 28 yaşinda İzmir doğumluyum. Kuşadasında yaşiyorum. Kurumsal bir teknoloji firmasinda çalişiyorum

<L_> Anladım . İşlerinizde başarılar dilerim . Peki nickiniz anlamı nedir ? blizzard sizde bir yeri varmıdır ?

<blizzard> Aslında tamamen şans eseri aldım diyebilirim nickimi. Tarih olarak tam hatirlamiyorum ama bir gün @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yine bir sunucu da sabahlarken, senin nickin blizzard olsun dedi bana. Tabii benim de ondan böyle bir talebim olmustu.

<blizzard> anlamı ne diye sordum ? "kar fırtınası" benim de o an çok hosuma gitmişti. o gün, bugündür bu nicki kullaniyorum.

<blizzard> blizzard ile ise bağım yok desem yeri vardır Ferhat, sadece gün içinde oyun satışlarını gerçekleştiriyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<L_> Gayet güzel bir anlamı varmış sevgili blizzard ilk defa öğrenmiş oldun blizzard ın anlamını teşekkür ederiz .

<L_> Peki blizzard ' ın ilk IRC ile tanışması nasıl oldu ? Nerden başlamak esti.

<blizzard> Yine tesadüfler, tesadüfler.. 2000'li yillardin başlari hiç unutmam tüplü bir monitörü olan toplama bir bilgisayarim vardi. Masaüstün de mIRC proğrami görüp merak edip ve acmiştim. Her şey o anda sonra başladi zaten.

<blizzard> Proğramı açtığında sunucuya bağlanmıştım ve genel konusmalari cok hizli akip gidiyordu. O günden sonra merak edip sık sık girmeye başladim ve ilk op olduğum an benim icin unutulmazdı hala gözlerimin önüne gelir. Nitekim o günden, bugünlere geldik. Çok şey gördük ve yaşadik.

<blizzard> IRC ile ilgili hic bir pişmanliğim olmadi desem yeri vardir. Ara verdiğimiz zamanlar da oldu fakat genel de aktif olmaya çaliştik hep. Bu konu da ayrica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesime teşekkür etmek istiyorum buradan

<L_> Peki blizzard IRC e ilk girdiğinizde neler hissettiniz . Mesela yazılar akıp geçiyordu falan dediniz. Daha sonrasında ilginizi çeken ne oldu IRC ortamında ? Neden bu kadar bağlandınız. Özel bir sebebi varmı ? Yoksa sadece zaman geçsin gibilerinden mi takıldınız ?

<blizzard> Aslinda özel bir sebebi yoktu L_, ilk başlar da zaman geçsin diye idi fakat sonradan bir şeyler öğrenip yaşadikca merak etmeye başliyor insan bilirsin.Ben de IRC'in teferruat kismini merak ettim acikcasi, ben merak ettikce çorap söküğü gibi geldi arkasi herşeyin

<L_> Evet haklısın insanda merak uyandırdığı zaman bir şekilde akıp gidiyor .

<blizzard> durum böyle olunca ister, istemez üzerine gidiyor insan ve bu konuda iyi noktalara geliceğim adina kendime söz verdim.

<blizzard> Allaha şükür, help konusun da bir çok proje yaptik, içlerin de bulunduk. Bir çok sunucumuz oldu veya yönetim kisimlarinda yer aldik

<blizzard> ircforumlari.net vasitasiyla da bugüne kadar bana desteklerini esirmegeyen bütün arkadaslarima, ekip arkadaslarima teşekkürlerimi sunmak istiyorum tekrar.

<L_> Sanırım help e ilginiz var blizzard . Ne gibi projelerde yer aldınız ? Daime help departmanındamı bulundunuz ?

<blizzard> Evet, ben de help tabanindan gelen bir IRC kullanicisiyim aslinda. Senin de bileceğin gibi eskiden bu şekil de daha çok talep vardi ve help departmanlari daha yaygindi.

<L_> Evet

<blizzard> İnsanlara yardim etmek hoşuma gidiyordu. Zamanla düşünürken neden bunu daha çok yayginlaştirmayalim dedik arkadaslarimizla helpmerkez.com çatisi altinda bir çok sunucu helperini birleştiren projemiz olmustu. Çok da iyi olmustu aslinda. Burada da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan bahsedemeden gecemiyeceğim. Kendisin de çok emekleri olmustu. Proje de sadece help amacliydi ve her gün farkli sunucudan helperler, farkli eğitimler veriyordu. Belli bir hedefe ve kitleye ulaştiktan sonra projemizi bitirmiştik.

<blizzard> Bunun gibi ufak çapli bir kac daha calişmamiz olmustu.

<L_> Anladım . Başarılarınızın devamını dileriz sevgili blizzard .

<L_> Peki bugüne kadar hangi sunucularda yer aldınız ?

<blizzard> Teşekkür ederim L_. Aslında tek tek hepsini çok eskiye gidip saymak istiyorum. Bizim için önemli olanlar kardelen.gen.tr, yuzuk.net ,kendi projemiz olan; trdost.net ve zurna.com.tr ve şu anda da aktif olarak halen soyle.net sunucumuz da yönetim kadrosunda bulunmaktayim.

<L_> Peki bulunduğunuz sunucularda size yakın isimler kimlerdir ? En iyi yöneticiler açısından yada değerli dostlarınız kimler ?

<blizzard> Aslında herkesi, hepsini çok seviyorum. Pozitif bir insan olduğumu söylerler hep kendileri. Ama illa isim ver dersen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyebilirim. Bu arada seni de söylemeden geciyim L_
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<L_> Teşekkür ederim blizzard cansın

<L_> İllaki herkesin IRC de hayatında olumlu yada olumsuz olayları vardır blizzard . Sizinde anılarınız var ise bizimle paylaşırmısınız ?

<blizzard> Valla olumsuz kismini pek hatirlamiyorum fakat olumlu kismina gelirsek. En son IRC'e girmeyeli 5 sene olmustur. Bir gün telefonum çaldi ve arayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'di beni cağirdi ve gelmem gerektiğini söyledi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<blizzard> Hiç düşünüp ve beklemediğim bir andi. Beni kolumdan tutup zorla getirdi diyebilirim. Zorla dediğime bakmayin benim için IRC'de olumlu anilardan birisi olmustur.

<L_> İyi yapmışsın . Böyle güzel arkaşlıklar olması gurur verici.

<L_> Peki IRC konusunda ekleme yapmak istediğin yada insanlara vermek istediğin bir mesaj varmı sevgili blizzard ?

<blizzard> Evet belki, burası bir sanal alem diye değerlendiriliyor fakat burda da bir değer var. Reel hayatimizda ki karakteri "iyi" bir şekilde yansitmaya calişalim bu platformlar da. O en çok yapmak isteyip de yapamadiğimiz, karşimizda ki insana ve emeğe saygi duyalim.

<blizzard> Bu arada gördüğünüz gibi IRC bitmez, hala devam.

<blizzard> Tamam belki önümüzde doymus bir kitle var ama, objektif gözle bakinca da hala öğrenmeye, bilgiye aç bir çok kullanicinin olduguğu bilip ve görüyorum ben. Onun için kendimizi geliştirmeye devam etmemiz gerektiğini düsünüyorum.

<L_> Haklısın blizzard , hala ilgi uyandırdığı ortada yoksa biterdi zaten. Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz . Değerli vaktinizi aldık son sorularımı sorup fazla zamanınızı almak istemiyorum sevgili blizzard

<blizzard> Tabii

<blizzard> Ne demek, seninle bu tarz bir platform da, bu şekilde karsilikli konusuyor zevk benim icin.

<L_> Teşekkür ederiz . Şimdiye kadar sanal ile alakalı konuştuk. Reel hayatınızda nasıl birisiniz neler yaparsınız ? 2. bir ek sorum olarakda Reel de irc den tanıdıklarınız ile aktiviteniz yada buluşmalarınız varmı yada olacakmı ?

<blizzard> Aslında sakin bir yapiya sahibimdir L_, genellikle iş ve spor arasinda mekik dokuyorum diyebilirim. Kuşadasin'da yazlik bir bölge de yaşadiğimiz için gece aktivileri de yapmiyor değiliz aslinda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<blizzard> 2. soruya gelirsek de sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile böyle bir planimiz var aslinda. Senin de bildiğin 15 seneye yakindir tanişiyoruz kendisiyle. Akdeniz ve Marmara turnesi istiyor kendisi. Benim de kanıma girdi. Bakalim bu ay içersin de arkadaslara sürprizimiz var.

<L_> İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz blizzard . Son olarak ircforumlari.net ile nasıl tanıştınız? Ve ircforumlari.net üyelerine demek istediğiniz var mı ?

<blizzard> İrcforumlari yanilmiyorsam ilk 2006 yilinda taniştim. Forumumuz ile ile ilgili çok bir şey söylemeye gerek yok aslinda ya. IRC dünyasinin lokomotifi, hatta ülkemizin başta gelen forumlarindan bence. Yani günlük 5 dakika da şöyle bi göz gezdirmeden duramiyoruz. Sürekli kendini yeniliyor, geliştitiyor. ircforumlari.net yönetimin basarilarinin devamini diliyorum.

<L_> Ircforumlari.net adına ve kendim adıma teşekkür ederim blizzard bize zaman ayırdığınız için ve ilgilendiğiniz için.

<blizzard> Asıl ben teşekkür ederim L_ umarim ircforumlari.net kullanicilarinin da keyifle okuyacaği söyleşi olmustur.

<blizzard> Bana bugüne kadar desteğini esirgemeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a cok teşekkür ederim.

<L_> Teşekkür ederim sevgili blizzard iyi akşamlar dilerim .

<blizzard> İyi aksamlar.

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Mayıs 2019, 12:33   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; Blizzard Röportaj




Cocuklugunu bilirim keratanin, seviliyorsun kardesim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 12:54   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; Blizzard Röportaj




Yani biraz sanal işler ağırlıklı olsada genel olarak akıcı ve güzel röportaj olmuş emeğine sağlık @L_
İçten yanıtların için teşekkür ederiz sanada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , keyifle okudum ..

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 13:18   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




Güzel bir röportaj olmuş. @L_'nin emeklerine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a başarılarının devamını dilerim. Tabii bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her yerde karşımıza çıkıyorsun, bizi irce bağlayan adamsın vesselam.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 13:27   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güzel bir röportaj olmuş. @L_'nin emeklerine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a başarılarının devamını dilerim. Tabii bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her yerde karşımıza çıkıyorsun, bizi irce bağlayan adamsın vesselam.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kardesim benim IRC bir tutkudur biliyorsun. Seni de bekliyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 13:30   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




güzel röportaj başarılar

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 13:37   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




Hoş Olmuş Başarılar Dilerim @L_

__________________
Yüreğimin Yıpranmışlığını Yazıyorum, Bitmişliğini Yazıyorum, Eski Haline Dönemeyişini Yazıyorum Ve Siz Şiir Sanıyorsunuz

Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 16:00   #8
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




Harika bir roportaj olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişiliği oturmuş sağlam ve dürüst bir kardeşimdir. Allah yolunu açık etsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 16:03   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




Adam, kardeşim benim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Mayıs 2019, 16:05   #10
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Soyle.net> Network admin ; blizzard Röportaj




emeğinize saglık @L_

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz olsun tanımak keyif vericiydi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapma böyle seyler cocuklugunu falan yaşlı gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
blizzard, röportaj, soyle net


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Röportaj: < Soyle.NET > X Zen IRC Dünyasından Röportajlar 10 17 Nisan 2021 11:21
GLCBilişim Soyle.Net IRC Network Ağı Nickserv Eğitimi TurkServ Eğitim Dünyası 2 28 Şubat 2016 23:59
GLCBilişim Soyle.Net IRC Network 07-02-2016 HelpServ Eğitim Kaydı. TurkServ Eğitim Dünyası 3 11 Şubat 2016 14:18
Root Admin Ile Network Admin Flagı Arasındaki Fark ? DATAERKAN Unreal IRCd 12 25 Ağustos 2008 04:12