IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
15Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2022, 18:03   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER-1 ve 2. Bölüm




Benim davutlu köyü ile pek bir ilgim yok ama bir akrabamızı ziyarete gittiğimizde yaşadığım olaylardan bahsetmek istedim. Köyün adını zaten duymayan yok. Burada yıllar önce çok fazla olay olmuş, filmleri bile var. Benim halam bu köye gelin gelmişti. Bizde halamı ziyaret etmek için gitmiştik. Yani köyle doğrudan bir bağlantım yok. Annem ben ve babam üçümüz 1 haftalığına halamın yanına gittik. Halam çok sıcakkanlı bir insandı. Daha beni kapıda görür görmez kuzum diye koşup sarıldı. Çok içten ve samimiydi. Eniştem de dünya iyisi bir insandı.

Zaten onlar çok özledikleri için bizi davet etmişlerdi. Halama ve enişteme sarıldım hemen. İçeri girdik. Halam bir sürü şey hazırlamış, eniştem de sevdiğimi bildiği için mantar toplamıştı. Sonra biraz oturup yemeklerimizi yedik. Köy çok güzeldi. Annemler daha önce gelmişti ama ben ilk kez geliyordum. Sonra halamlarla sohbet ettik. Onlar köyden biz de şehirden bahsedip durduk. Sonra halam “Bizim karşıda ki komşunun torunu da gelmiş. Adı Gamze. Onunla tanışırsın yarın, hem sıkılmazsın.” dedi. Bende “tabi olur “ dedim. Burası çok güzel olsa da 1 hafta yalnız geçmezdi. Yol yorgunu olduğumuz için o gün erken yattık. Ertesi gün horoz sesleri ile uyandım. Burnuma mis gibi kokular geliyordu. Yüzümü yıkayıp mutfağa girdim dışarı çıktım. Evin yan tarafında bitişik olarak tandır vardı Tandırdan sesler geliyordu. Ben de oraya gittim.

Baktım eniştem ve halam burada.
Halam erkenden kalkmış bizim için çörek yapıyor. Günaydın kuzum, uyusaydın biraz daha “ dedi. Köyün havası iyi uyutur insanı. Şehirde bulamazsın bu rahatlığı deyip güldü. Doğru söylüyorsun hala deyip bende güldüm. Az sonra annemlerde kalktı. Beraber sofrayı hazırladık. Kahvaltı yaparken Halam pencereyi göstererek “Bak.” dedi. “Gamze orada çıkmış dışarı. Kahvaltını güzelce yap sende git yanına beraber gezin dolaşın” dedi. “Tamam, halacığım” dedim. Kahvaltım bitince dışarı çıktım. Gamze Kendi evlerinin bahçesinde küçük bir çocukla beraber duruyordu. Gidip tanışacaktım. Sosyal bir insandım zaten. Hemen yanına gidip “Günaydın.” dedim gülerek. Aynı sıcaklıkla cevap verdi. Tanıştık. Sonra “Gel otur.” dedi. Bahçelerinde sandalye vardı. Oturduk. Küçük çocuğunda kardeşi olduğunu öğrendim. “Bende çok sıkılıyordum köyde, kardeşime de ben baktığımdan hiçbir yere çıkamıyorum zaten çıksam da tek başıma nereye gideceğim.” dedi. “Beraber gezeriz artık. Ben ilk kez geliyorum köye. Gezdirirsin beni.” dedim. “Olur .” dedi. Sonra bir süre bahçelerinde sohbet ettik.
Sonra küçük kardeşini sevdim biraz. Çok sevimli ve akıllıydı. Gamze “Ben annemlere haber vereyim sonra da gezelim.” dedi. Ben de onunla beraber evlerine girdim. Annesi ve anneannesi beni görünce sarıldılar. Köy de herkes çok sıcakkanlıydı. Sonra bir şeyler ikram etmek istediler ama ben az önce yedik deyip ikram kabul etmedim. Zaten çok yemiştim. Kardeşini eve bırakıp köyü gezmek için çıktık. Bu arada annem pencereden beni izliyordu o arada.

El salladım.
O da el salladı. Nereye gideceğimizi bilmiyordum. “Nereye götürüyorsun beni ?” dedim gülerek. “Dolaşıyoruz işte şu ilerdeki tepeye doğru çıkalım.” dedi. Oraya doğru sohbet ederek çıktık. Çıktığımızda köyün her yeri gözüküyordu. Yorulmuştuk oturduk biraz. Sağ tarafımızda kalan büyük kayalıklar vardı. “Orası ne?” dedim. Gamze hiç o tarafa bakmadan. “Boş ver o tarafa bakma.” dedi. Ben daha çok merak ettim. “Neden ki ne var orda?” dedim. “Duymadın mı bu köyün hikayelerini ?” dedi. “Ya aslında duydum biliyorum ama belki yalan da olabilir. Halam yıllardır bu köyde hiçbir şey yaşamadı .” dedim. “Köyün içinde eskisi gibi olaylar yok. Her şey normal. Ancak etrafı için aynı şeyi söyleyemem .”dedi.

Kayalıklar çok yakın değildi. Mesafe vardı arada. “Gamze ben orayı çok merak ediyorum, ya hadi gel bakalım.” dedim. “Ben hayatta gelmem, sen de sakın gitme.” dedi. “Tamam.” dedim çaresizce ama çok merak meraklanmıştım. Arada bir o tarafa doğru kafamı çevirip bakıyordu. Ancak içimden bir ses gitmem gerektiğini söylüyordu. Bir sessizlik oldu. “Gamze .” dedim ne yaşanmış bu köyde biraz anlatsana. “Onlar musallat olmuş bu köye.” dedi. “Zamanında kafir olanları dolmuş bu köye. Ölümler kayıplar neler neler. Yani sen o gazetecinin hikayesini duymadın mı?” dedi. “Duydum .”dedim. İnternette görmüştüm bu haberi. “Sen korkmuyor musun peki?” dedim. “Korkuyorum aslında. O yüzden anneannemlerin gitme dediği yerlere gitmiyorum. Sen de gitmesen iyi olur.” dedi. “Anladım, tamam gitmem.” dedim. Böyle demiştim ama o kayalıklarda ne olduğunu düşünmeden edemiyordum.



Sohbetimizin konusunu değiştirdik. Okulumuzdan hedeflerimizden bahsettik. Gamze iyi bir kızdı. Hemen anlaşabilmiştim. Epey oturduk orada. Sonra tekrar indik köye. “Yarın yine görüşürüz.” deyip ayrıldık. Eve geldim. Yine muhteşem yemekler vardı sofrada. Ellerimi yıkayıp oturdum masaya. Yemeğimizi yerken Halam “Ne yaptınız, nerelere gittiniz?” dedi. “Tepeye çıktık hala.” dedim. Halam bir an durdu. “Kayalıkların oraya mı ?” dedi. “Yok kayalıkların orda değildik.” dedim. “Aman gitmeyin oralara Allah korusun.” dedi. “Ne oldu hala ne var o kayalıklarda.” dedim. Annem anlamış gibiydi. “Hadi kızım sen yemeğini ye. Acıkmışsındır kaç saat oldu kahvaltı edeli .” dedi. Sonra yemeğimi yemeye devam ettim.

Sofrada büyük bir sessizlik vardı.
Halamın da korktuğu belliydi ama o kayalıklarda ne olmuştu? Acaba orada cin mi görmüşlerdi? Bu arada aslında ben de korkuyordum ama bir o kadar da merak ediyordum. Yemeğimizi yiyip sofrayı kaldırdık. O konuyu bir daha hiç açmadım. Zaten tavırları netti. Asla konuşmak istemiyorlardı. Başka başka şeylerden bahsettiler. Halam evin arka tarafına küçük bir bahçe yapmış. Ektiği domatesleri tavuklar yiyormuş. Böyle konulardan konuşuyorlardı. Ben de köyün esrarını çözmeye kararlıydım. Dalıp gittim pencerenin önünde. Annemin sesiyle kendime geldim. “Çay koydum kızım soğutma iç hadi .” dedi. Tekrar masaya doğru döndüm. Aklımda yapmak istediğim şey ertesi gün Gamze ile aynı tepeye çıkmaktı. Bu sefer vazgeçmeyecektim. Gamze’ye de ısrar ederek ikna edecektim. O kayalıkların oraya gidecektik. Heyecanla uyudum o gün. Sabah olunca kahvaltımızı ettik. Annem “Bahçeyi sulayalım sen de gel.” dedi. Ben de “Tamam “ dedim. Halamın dün bahsettiği küçük bahçeye geldik. Bahçede bir çeşme ve o çeşmeye takılmış hortum vardı.



Annem açtı çeşmeyi bahçeyi sulamaya başladı. Çoğu zaman su da kesik oluyormuş. Fırsat buldukça az da olsa sulama yapıyorlarmış. Ben bir an öce Gamzenin yanına gitmek istiyordum. Anneme “Ben biraz sıkıldım Gamze ile dolaşalım.” dedim. Halam da “Tabi tabi gençler sıkılırlar. Gezin siz. Dikkat edin ama .” dedi. Tamam deyip hızlıca Gamzelere geldim. Gamzeyi dışarı çağırdım o da geldi. “Ee ne yapalım bugün? İstersen anneannemgilin bahçesine gidelim. Belki meyve falan toplar götürürsün.” dedi. “Yok, canım benim meyveyle pek aram yok. Dünkü gibi gezelim.” dedim. “Tamam.” dedi. Ben yine o tepeye doğru yöneldim. Gamze de “Yine mi oraya gitmek istiyorsun?” dedi. “Evet ya manzarası güzeldi. Esiyordu da.” dedim. Sonra o da “İyi, peki.” dedi.

Yine tepeye doğru çıkmaya başladık.
Çıkış yolu epey kötüydü. Dikkatli olmayan aşağı yuvarlanırdı. Ben de pek alışık olmadığımdan zorlanarak çıkıyordum. Ara ara ayağım kayıyordu. Gamze elimden tutup yardım ediyordu. Sonunda çıkmıştık oturduk hemen oraya. Köyü izlemeye başladık. Ben yan taraftan kayalıkların olduğu yere doğru bakıyordum. Bir taraftan da Gamzeyi nasıl ikna edeceğimi düşünüyordum. En iyisi açıkça merak ettiğimi söyleyip ısrar etmekti. “Gamze.” dedim. “O kayalıklarda ne olduğunu çok merak ediyorum. Gel bir bakalım.” dedim. “Emel lütfen çıkar bunu aklından. Sen onun için mi buraya getirdin bizi yoksa?” dedi. “Gamze sadece merak ediyorum. Ne olabilir ki gündüz vakti? Sen gelmezsen ben tek gidiyorum.” dedim. Evet, sihirli cümle buydu.

Bunu duyduğunda “Tamam tamam ama çok yaklaşmayız haberin olsun.” dedi. “Tamam.” dedim, oraya doğru gitmeye başladık. Gamze çok korkuyordu ben de sadece merak vardı. Korkmuyordum. Hem de gündüz olduğundan bir şey olmaz diye düşünüyordum. Kayalıkların oraya iyice yaklaştık ama Gamze orada durdu. “Ben daha fazla gidemem.” dedi. Ben de “Sen bekle o zaman ben bakacağım.” dedim. Önce gitme dese de kararlı olduğumu görünce “Çabuk gel o zaman.” dedi. “Tamam.” dedim.

Kayalar çok büyüktü.
Sanki üst üste birisi koymuş gibiydi. Arka tarafı gözükmüyordu. Kayanın dibinden arka tarafını da görmek için yürümeye başladım. Arkaya yaklaştıkça bir ses duyduğumu fark ettim. Saklanarak sadece başımı uzatıp baktım o tarafa. O an gördüklerim beni çok korkutmuştu. Arkaları bana dönük yaklaşık 10 kişi vardı. En önde birisi vardı imam gibi ve hepsi namaz kılıyordu. Ben çöktüm olduğum yere dikkat çekmeden izlemeye devam ettim. Aslında burada cin olduğunu söylüyorlardı ama namaz kıldıklarını görünce cin olduklarını düşünmedim. Halam da köyde su sıkıntısından bahsedince acaba bu adamlar yağmur duasına falan mı çıktı diye düşündüm. Arkaya Gamze’ye doğru baktım. Hala beni bekliyordu. Baktığımı görünce eliyle gel işareti yaptı. Sonra ben tekrar dönüp namaz kılan adamlara baktım. Birileri namaz kılıyordu evet ama bazıları da başlarında nöbet tutar gibi bekliyordu. Sanki namaz kılanları korur gibi.

Namaz bitince hepsi kayaya doğru yaklaştı.
Kayaya yaklaşan bir anda kayboluyordu. Korkudan parmaklarımı ısırıyordum. Bunlar cindi. Kayaya yaklaşan herkes sanki kayanın orda bir kapıdan girmiş gibi bir bir kayboldu. Nefesimi tuttum. Beni fark etmemeleri için hiç kıpırdamıyordum. Yani bir süre öyle kaldım. Tekrar eğilip baktım. Ancak kimse yoktu. Sonra ileriden bir bana doğru yaklaşan bir koyun sürüsü gördüm. Arkadan bir çoban geliyordu yanında da köpeği vardı. Adam yaklaşınca beni fark etmişti. Ben korkudan kıpırdayamıyordum. Adam bana doğru gelip sinirlice “Kimsin?” dedi. Ancak cevap veremiyordum. Adam iyice sinirlenmişti. “Buraya insan gelemez, burası bizim!” dedi. Git buradan diye bağırmaya başladı.Sanırım cin çarpması buydu.Uzun süre etkisinden kurtulamadığım bir olaydı.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Tanem tarafından (17 Mayıs 2022 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Mayıs 2022, 18:13   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




Duyda inanma demişler keşke gerçek olsada onlarda müslüman olsalar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Mayıs 2022, 19:23   #3
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Duyda inanma demişler keşke gerçek olsada onlarda müslüman olsalar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beyefendi bence onların Müslüman olanları da var.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Mayıs 2022, 19:43   #4
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




Bunun gibi çok hikayeler okudum.
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Duyda inanma demişler keşke gerçek olsada onlarda müslüman olsalar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Müslüman hristiyan ve niceleri vardır ben bir ara çok merak salmıştım araştırmıştım. Unutma ki peygamber efendimizde onların peygamberidir. Büyülerde daha çok hristiyan ve kafir olanları tercih edilir.

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Mayıs 2022, 19:50   #5
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunun gibi çok hikayeler okudum.Müslüman hristiyan ve niceleri vardır ben bir ara çok merak salmıştım araştırmıştım. Unutma ki peygamber efendimizde onların peygamberidir. Büyülerde daha çok hristiyan ve kafir olanları tercih edilir.

Beyefendi evet ben de merak Edip araştırıyorum bir çok dinden olanları var .

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 17 Mayıs 2022, 20:01   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyefendi bence onların Müslüman olanları da var.

Varmıs öle benım bir arkadaşıma musallat hala da öle ve ben ona gittiğimde korkuyırum ama arkadaşım dıyor asel var Müslüman olan ve iyileri de var diyor bilmiyorum ama bu tarz seylere inanıyorum bende

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2022, 08:35   #7
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER




Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyefendi evet ben de merak Edip araştırıyorum bir çok dinden olanları var .

Pek çok dine mensup olanları var bizim gibi
DoRe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Varmıs öle benım bir arkadaşıma musallat hala da öle ve ben ona gittiğimde korkuyırum ama arkadaşım dıyor asel var Müslüman olan ve iyileri de var diyor bilmiyorum ama bu tarz seylere inanıyorum bende

Bazıları sadece sizi korur

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2022, 08:51   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER-1 ve 2. Bölüm




Bunu bilmiyordum
Bizim köyde de bir iki kişiden bahsediyorlardı
Birisi ona musallat bir kadınla evliymiş diğeri de sürekli Arapça bir şeyler yazar kağıtlar biriktirirmiş

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2022, 12:16   #9
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER-1 ve 2. Bölüm




Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu bilmiyordum
Bizim köyde de bir iki kişiden bahsediyorlardı
Birisi ona musallat bir kadınla evliymiş diğeri de sürekli Arapça bir şeyler yazar kağıtlar biriktirirmiş

Ewet Böyle olaylar var tabi bu insanların görüşüle alakalı kimisi fazla inanmak istemiyor. Ama yaşayanlar ve yaşanan olaylar tabii ki kesinlikle var.Ben de çok meraklı olduğum için araştırıyorum.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Mayıs 2022, 12:25   #10
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DAVUTLU KÖYÜNDE NAMAZ KILAN CİNLER-1 ve 2. Bölüm




Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu bilmiyordum
Bizim köyde de bir iki kişiden bahsediyorlardı
Birisi ona musallat bir kadınla evliymiş diğeri de sürekli Arapça bir şeyler yazar kağıtlar biriktirirmiş

Genelde o kağıtlarda nasıl kurtulabileceği de yazar birileri okursa
Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ewet Böyle olaylar var tabi bu insanların görüşüle alakalı kimisi fazla inanmak istemiyor. Ama yaşayanlar ve yaşanan olaylar tabii ki kesinlikle var.Ben de çok meraklı olduğum için araştırıyorum.

Ben ciddi zaman harcadım bu işin okulları pek çok ülkede mevcut özellikle İsrail.

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cin vakaları, esrarengiz olaylar, namaz kılan cinler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Davutlu Köyü'nü Cinler Bastı Askin Esrarengiz Olaylar 0 01 Mayıs 2018 11:23
ESKİ YUNANDA CİNLER Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:49
Namaz kilan asker'in muhteşem cevabi. Freedom İslamiyet 0 10 Ekim 2011 06:46
Erkeklerİ Çekİcİ kilan meslekler AnqeL Ah Erkekler 5 12 Şubat 2010 17:37