IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2022, 17:59   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ALKARISINI GÖRDÜM 1. Bölüm




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhabalar,
Ben de başımdan geçen esrarengiz olayları anlatmak istiyorum. Ve bu anlatacaklarımı lütfen sonuna kadar dinlesinler. Bütün anlatacaklarım gerçektir.
Bu olaylar başıma geldiğinde 2 senelik evliydim. Gerçekten çok mutlu bir evliliğim vardı. Hem eşimle hem ailesi ile çok iyi anlaşırdım. Eşim özel sektörde çalışıyordu.

Bu arada ben ev hanımıydım. Her şey yolunda gidiyordu. Kendimizi idare ediyorduk. Zaten mutluyduk ve en önemlisi de buydu. Bir çocuğumuz olsun istiyorduk artık vakti geldi diyorduk. Bir gece rüyamda meleğe benzer bir şey gördüm bu melek bana hamilesin bir kızın olacak adını Melahat koy dedi. Sonra ertesi gün bu rüyamdan etkilenip hamilelik testi yaptırdım. Gerçekten hamileydim. Bu arada eşim de ben de inanılmaz mutlu olmuştuk. Sevinçli haberi ailelerimizle de paylaştık.

Aylar geçti ve cinsiyetini öğrendik.
Bir kızımız olacaktı. Sonra eşime gördüğüm rüyayı anlattım ve adının da Melahat olmasına karar verdik. Heyecanla kızımızı kucağımıza alacağımız günü bekliyorduk. Ben son aylarıma doğru kabuslar görmeye başladım. Bebeğimin ölü doğduğunu görüyordum mesela veya bebek değil de korkunç bir şey doğurduğumu görüyordum. Eşim ve ailem hamile olduğum için bu dönemde normal şeyler olduğunu söylediler. Ayrıca çoğu hamile kadın bunları yaşarmış. Sebebinin hormon değişikliği olduğunu düşündüm ve önemsemedim. Sonra ara ara devam eden kabuslar doğum zamanına kadar sürdü. Doğum gece saat 2 buçukta oldu ben kızımı kucağıma aldım. Adını da planladığımız gibi Melahat koyduk. Evimize geldiğimizde kızım için bizim odamıza bir beşik koyduk.

Kızım eve girdiği andan itibaren sürekli ağlamaya başladı. Yani yarım saat uyusa tekrar uyanıp ağlamaya başlıyordu. Ama uyanması normal yavaş yavaş uykudan uyanırken başlayan bir ağlama değildi. Sanki biri o anda vurmuş, sıkmış canını acıtmış gibi birden ağlamaya başlıyordu. Sonra bu durum benim dikkatimi çekti. Ama anlamlandıramadım. Çoğu gecemiz uykusuz geçiyordu zaten. Bir gece rüyamda bebeğimi siyah giyimli bir kadının beşikten alıp kaçırmaya çalıştığını gördüm. Çığlık çığlığa kalkıp kızımın başına gittim. Ağlıyordu yine. Sonra bu kabuslarım giderek arttı, neredeyse her gece görmeye başladım. Kayınvalidemlere durumun ciddiyetini anlattım. Sonra onlarda “Bebeğin yanına kocandan bir parça koy. Kazak tişört veya başka bir şey.” dediler.

Bende eşimin kazağını koydum beşiğe. Kayınvalidem yeni doğmuş bebekleri alkarısının kaçırdığından bahsetti. Eğer bebeğin yanında erkek eşyaları olursa korkup gelemeyeceğinden bahsetti. Bilmiyorum siz inanır mısınız böyle şeylere. Ancak ben o ara çaresiz olduğum için kayınvalidemin dediğini yapmıştım. Kabuslarım seyrekleşti ama tamamen bitmedi. Bir akşam eşim mesaiye kalacaktı geç gelecekti. Sonra o günün sabahı da annem gelmişti oturmaya. Ev işlerine falan yardım etti. Akşam da gitti. Ben de evde kızımla yalnızdım. Bu arada bizim ev de birincisi banyonun o tarafa giden ikincisi de yatak odasına doğru giden geniş bir hol vardı. T şeklinde. Bu arada yatak odasından bakınca net olarak gözüküyordu.

Ben odada kızımı uyutmaya çalışıyordum. Sadece bulunduğum odanın ışığı yanıyordu. O sırada koridordan yanan ışığı fark ettim. Sonra acaba ben mi açık unuttum diye kapıdan bakıyordum ve onu gördüm. Bahsedilen alkarısını. Hayatımda gördüğüm en korkunç şeydi. Yani gözleri ışıl ışıl parlıyordu ve yemyeşildi. Parlamasından rengi belliydi. Saçları uzun siyah ve darmadağınık. Üstünde siyah bir elbise ve ön kısmı açık. Göğüs kısmı çıplak ve göğüsleri dizlerine kadar uzanıyor. Ayakları kocaman. Bir aşağı bir yukarı hızlı hızlı yürüyor. Sonra ben onu görmemle çığlık attım. O sırada bana baktı.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
al karısını gördüm, esrarengiz olaylar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kehribar 1 Bölüm'de Çalan Mecnunum Leylamı Gördüm Şarkı Sözü Bozkurt Dizi ve Film Müzikleri 0 20 Mart 2016 00:58
Vahide Gördüm ve eşi Altan Gördüm, boşanma kararı aldı. Violent Haber Arşivi 4 08 Kasım 2012 10:25