IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2022, 21:09   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CİNLERİN PADİŞAHI MÜRRE BİZİ KURTARDI!-2.Bölüm




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cin Padişahları
İçerden bana bakıyorlardı anlaşılan. Önce açmadılar. Sonra kapının arkasından fısır fısır sesler geliyordu. Tekrar vurdum, “lütfen açar mısınız önemli bir konu konuşacağım” dedim. Kapı yavaşça hareket etti. Karşımda 4 kız vardı. Daha 20’li yaşlarında. Kapıyı açıp öylece suratıma baktılar. “Benim arkadaşım alt kata yeni taşındı. Bu şekilde tanışmak istemezdik ama sizin evden çok fazla gürültü geliyor” dedim. Sonra kızlar hiçbir şey demeden kapıyı suratıma kapattı. Kaldım öylece. Daha hızlı vurdum kapıya. Bu sefer sinirlenmiştim. Sonra vurmaya devam edince kızlar tekrar açtı ve bir tanesi git yoksa elimizde kalırsın diye üstüme yürüdü. “Manyak mısınız siz, polis mi çağıralım illa ki insan gibi konuşmaya geldim” dedim. O anda arkada gözüken kız kapıyı sonuna kadar açtı.

Yani o an evin içini net gördüm. Benim dikkatimi arkadaki ayna çekmişti. Sonra aynanın üstünde kırmızı kan gibi şeyler vardı. Boya mı ruj mu yoksa başka bir şey mi o mesafeden tam net göremedim ama değişik şekiller vardı. Defol buradan dedi kapıyı açan kız. Kapıyı kapatırlarken aşağı doğru baktım ve bakmamla midem kalktı. En öndeki kızın ayağında tırnak yoktu. Altında kırmızı kanlı et gözüküyordu. Yani parmaklarında tırnak yoktu. Onu görünce daha fazla uzatmadım hemen koşarak aşağı indim.

Kapıyı açtıklarında ayakkabılarımı bile çıkarmadan içeri girdim.

İkisi de merak ve şaşkınlıkla bana bakıyordu. Ne olduğunu sordular. Ben de anlattım. İlk kez tırnaksız bir parmak görmüştüm ve çok kötüydü. Bir insanın neden tırnakları olmaz daha doğrusu vardı ama yerinden çıkmış gibiydi. Çünkü kanlıydı ve tırnak yeri etin üstünde belli oluyordu. İşte, ikisi de yorum yapamıyordu. Benim gibi şaşkınlardı. Aycan “sana demiştim, keşke gitmeseydin” dedi. “Senin için gittim Aycan nerden bileyim bunların manyak olduğunu” dedim.

Sonra balkona geçip birer sigara içtik. Yani kafamız dağılsın diye de başka konulardan söz etmeye başladık. İçeri geçince ben bir elimi yüzümü yıkayayım deyip lavaboya girdim. Sonra kapıyı kapatıp çıktım. Bir iki adım atmıştım ki banyodan bir cam kırılma sesi geldi. Bir çığlık attım. Sonra kızlar hemen koştu yanıma.

Banyoyu gösterdim elimle. Sonra girip baktılar.
Ayna patlamış. Etraf cam kırıklarıyla doluydu. “Nasıl oldu anlayamadım elimi yüzümü yıkayıp çıktım sadece” dedim. Aycan da ortamı yumuşatmak için güzelliğine dayamadı herhalde dedi. Güldük camları temizledik. Tekrar içeri geçtik. “Ne biçim bir gün bu ya.” dedim. Ancak olayın sebebini bir türlü anlayamadık. Televizyon açtık film var mı diye kanalları gezdik. Hiçbir şey bulamadık. Sonra Aycan bir şey yokmuş deyip kapattı televizyonu. Kumandayı da masaya koydu. O an televizyona tekrar görüntü geldi. Kendiliğinden.

Sonra Aycan korkarak kumandayı aldı tekrar kapattı televizyon da tekrar açıldı. Biz korkuyla birbirimize baktık. Aycan kendini biraz toplayıp kalktı fişini çekti televizyonun. “O neydi öyle ya” dedi, “Bozuldu mu ne oldu buna” dedi. Anlayamadık. Yine tekrar balkona çıktık. Korkudan içeri girmek istemiyordum. Ama belli de edemiyordum onlar girince ben de girdim. Yine onla havadan sudan konuşmaya başladı. Ama ben kafamda bu olanları düşünüyordum. Bu yaşadıklarımın hepsinin birbiri ile bağlantılı olduğunu ve tesadüfen olmadığını düşünüyordum. Korkum giderek arttı. Aycan halimi fark edip “Ne oldu ya korktun mu yoksa?” dedi. “Yok, korkmak değil de bütün bu olanlar neydi” dedim. Sonra Aycan içerden iskambil kartları getirdi.
👇👇👇

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CİNLERİN PADİŞAHI MÜRRE BİZİ KURTARDI!-1.Bölüm Tanem Esrarengiz Olaylar 0 07 Temmuz 2022 20:51
BARBAR CİNLERİN GELİŞİ Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:49
ORDUSUNUN BAŞINDA SEFERE ÇIKAN SON OSMANLI PADİŞAHI Desmont Tarih 0 20 Kasım 2014 21:50
PADİŞAHI İÇİN MAKTUL DÜŞEN VEZİR Desmont Tarih 0 20 Kasım 2014 21:26
BIRAKMA BİZİ BABA Desmont Tarih 0 14 Kasım 2014 18:58