IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2022, 23:04   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BİZİ KOVALAYAN VARLIK!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Biz 4 kişi define avına gittik. Gideceğimiz yerin muhabbeti vardı. “Kazarken kepçe ağzı kırılmış, döver biçer 10 metre havaya kalkmış.” gibi olayları duyardık orayla ilgili ama duyum sadece. Merak ettik, gittik. Gerçek isimlerimizi vermek istemiyorum. Bu yüzden isimleri sallıyorum. Hasan, Ali Recep ve ben Ahmet. İlk olarak yolda giderken 2 yılan gördük. Gittiğimiz yer 15 dakika daha falandı. Bizim köye vardık. Önünde cadde olduğu için gece 11 gibi vardık. Ay ışığında kazıyoruz. 50 cm kazdık. 1 arkadaş ışık gördü ama biz görmedik. Sonra devam ettik birden bağırdı “Yine ışık.” dedi. Biz yine görmedik. Bunu azarladık. Bizi korkutuyor diye dövecektik. Gece 3 olmuş. Biraz bağrıştıktan sonra devam ettik. Bu sefer akrep çıkmaya başladı.

Dedik “Böyle böyle muhabbeti var, dokunmayalım belki cindir.” Kürekle attık uzağa 3 sefer çıktı tam. Sonra kazmaya ara verip sigara molası verdik. düşünüyoruz ne oluyor böyle diye. Herkes korkmaya başladı. Bir çocuk ağlaması geldi. Biz daha da korktuk. Bir de ışık yandı ama hepimiz gördük. Sonra yakalandık deyip malzemeleri almaya çukura bir gittik.


Malzemelerde de akrep var belki 300 tane vardır. Yani normal akreplerden boyu çok büyük. Sesler daha da çoğaldı. Asfalta çıktık gidiyoruz artık ama arkadan ses geldi. Döndük baktık yerde sürünen bir şey var. Bize geliyor. Belden aşağısı yok. Biz de koşmaya bir başladık. Hayatımda o kadar ne koştum ne korktum. Biz ne kadar hızlansak o daha da hızlanıyor. Bir şeyler diyordu, anlamadık.


Sonra arabayı sakladığımız yeri unuttuk. 25 dakika sonra falan bizim köye koşarak vardık. Yani anlayacağınız araba aklımızdan çıktı. Bağ evine geldik. Ondan sonra araba geldi aklımıza. Sonrada gittik kazdığımız yer kapanmış, malzemeleri tarlanın sahibi bulmuş. Araba yerindeydi. “Teker patladı.” deyip aldık. Sonradan öğrendiğimiz kadarıyla cinler bir yerden bir yere gitmek için yol yapmışlar oraya. Bütün mesele buymuş..

Esrarengiz olaylar

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ARKADAŞIMIN KILIĞINDA BANA YARDIM EDEN VARLIK! Tanem Esrarengiz Olaylar 0 08 Eylül 2022 22:21
BAHÇEMİZDEKİ VARLIK Tanem Esrarengiz Olaylar 3 23 Ağustos 2022 19:37
Kaçan mısınız, kovalayan mı? Sır IF Ekstra 30 07 Şubat 2020 17:24
BIRAKMA BİZİ BABA Desmont Tarih 0 14 Kasım 2014 18:58
Avrupa Bızı Neden Sevmez.? DuZCe IF Ekstra 3 28 Ekim 2009 21:55