![]() |
Ispanak Garnitürlü Etsuyu Ispanak Garnitürlü Etsuyu 1. Ispanağı hazırlayın: Ispanakların çürümüş olan yapraklarını ayıklayıp atın. Köklerini kesin. Yaprakları uzunlamasına üst üste yerleştirin. Sap kısımlarını çıkarın. 2. Rulo yapıp kesin: Üst üste koyduğunuz yaprakları uzunlamasına rulo. yapın. Elinizle sıkıca tutup ince şeritler halinde kesin. (Parmaklarınızı emniyet bakımından hafifçe kıvırın.) 3. Et suyuna katın: Et suyunu kaynatın. Kesilmiş ıspanakları et suyuna ilave edin. Bir kaç dakika yumuşamasını ve pişmesini bekleyin. Sonra servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk