![]() |
Peynirli Biftek Nasıl Pişirilir Malzemeler: -8 biftek -200 gr. gravyer veya kaşar peyniri -2 kaşık tereyağ veya margarin -1 soğan, tuz ve karabiber Tarifi: 1- Soğan rendelenir. Suyu alınıp tuz ve karabiber atılır. Etler batırılıp ağız kapalı olarak bir gece buzdolabında dinlendirilir. 2- Peynir ve yağ bir tencereye konur. Kaynar su bulunan başka bir kabın üzerinde veya çok hafif ateşte eritilir. 3- Biftekler alevsiz kömür ateşinde veya elektrikli ızgarada pişirilir. Kurumaması için önce bir yüzleri sonra öteki tarafları pişirilir. 4- Sıcak sıcak üzerine erimiş peynir dökülür. Not: Yanına garnitür olarak sebze soteleri, patates tava ve pilav da konabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk