![]() |
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir Malzemeleri 4 Parça Biftek 3 Adet Kuru soğan 4 Dilim Ekmek 1 Fincan Zeytinyağı 1 Su Bardağı Kırmızı Şarap 2 Diş Sarımsak 2 Çay Kaşığı Zencefil Hazırlanışı Zeytinyağı,şarap,dövülmüş sarımsak ve zencefili derin bir kapta karıştıralım.Biftekleri ekleyip ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında 3-4 saat bekletelim. Soğanları incecik kıyıp tavada kavuralım.Izgara veya barbeküde biftekleri 5-6 dakika kızartalım. Ekmek dilimlerini fırça ile hafifçe yağla***** her iki tarafınıda kızartalım.Kızarttığımız ekmekleri servis tabağına alıp üzerlerine biftekleri en üste de soğanları yerleştirip servis edelim. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:52. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk