![]() |
Etli Kapuska Malzemeler:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Etli Kapuska Tarifi: Öncelikle, lahanayı irice doğrayalım. Soğanı ayıklayıp, yemeklik doğrayalım orta boy bir tencereye alalım, sıvıyağı ilave edelim, küçük doğranmış eti katalım kavuralım. Daha sonra salçayı ilave edelim bir iki dakika kavurduktan sonra lahanayı ilave edelim. Yaklaşık 5-10 dakika lahanayla birlikte etleri kavuralım. Tuz ve pul biberini ilave edelim suyunu ayarlayalım (sıcak olmalı) pişmeye bırakalım. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk