![]() |
Edirne Tava Ciğeri Nasıl Yapılır Edirne Tava Ciğeri yapılışı Edirne Tava Ciğeri Tarifi Edirne Tava Ciğeri Malzemeler: -Dana ciğeri, -buğday unu, -yağ,tuz, -kurutulmuş kırmızı biber. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Edirne Tava Ciğeri pişirilmesi Ciğerlerimizi alırken kağıt inceliğinde doğratalım eğer doğratamıyorsak biraz dondurucuda bekletelim bu ince doğramamızı kolaylaştıracaktır önce 2-3 cm uzunluğunda keselim ardından bu parçalarıda inceltelim. Doğradığınız bu ciğerleri una bulayıp,fazla ununu tel süzgeçte sallayarak akıtın.Bu işlemleri yaparken bir yandan da derince bir tavada bol yağ kızdırın,ciğerleri kızgın yağda kızartın,kızartırken bir kez karıştırın ki her yanı eşit kızarabilsin.Bir kaç dakika kızarması için yeterli.Aynı yağda bir iki kuru kırmızı biber de kızartın.Yanında domates ve kuru soğanla servis yapın.Afiyet olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk