![]() |
Sebzeli Koyuneti Haşlama Malzemeler * 1 kg koyun eti (Kemikli parça et) * 3 Havuç * 4 patates * 1 Kereviz * 3 Soğ’an * 1 demet maydanoz * Tuz * 1 – 2 Limon suyu * 1 – 2 yumurta sarısı Sebzeli Koyuneti Haşlama tarifi Düdüklü tencerede 4 bardak su kaynatılır. Yıkanmış et konup köpükleri alınır. Küçük doğranmış havuç,kereviz ve dörde bölünmüş soğan,tuz konup kapağı kapatılır. Harlı ateşte,düdük sesi geldikten sonra hesap edilerek yarım saat pişirilir. Soğuyunca kapak açılır.Yumurta sarısı ve Limon suyu ile hazırlanmış terbiye ilâve edilir, Servis tabağına alınıp üzerine kıyılmış maydanoz serpilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:47. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk