![]() |
Sebzeli Kuzu Haşlamanın Yapılışı: Sebzeli Kuzu Haşlamanın Yapılışı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gereken Malzemeler:
Yapılışı: Kuzu incikler kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte bir tencereye konur. Üzerine 3 su bardağı su ilave edilip, biraz yumuşayan dek haşlanır. Başka bir tencerede margarini(veya tereyağı) eritilir. İçine rendelenmiş havuçlar eklenip 3 dakika kadar devamlı karıştırılarak kavrulur. Un serpiştirilerek ilave edilir ve biraz daha karıştırılır. Suyu süzülen kuzu incikler ve et suyu, tencereye ilave edilir. Patatesler soyulur ve büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölünerek tencereye eklenir. Limon suyu ilave edilir, tuzu ayarlanır ve karabiber serpiştirilir. Kaynadığında oluşan köpük delikli tencere ile alınıp atılır. Patatesler yumuşadığında servis yapabilirsiniz.En iyi ve en pratik yemek tarifleri sitemizde bulunmaktadır , Afiyet olsun. Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:12. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk