![]() |
Kemikli Güveç Tarifi Yapılışı Malzemeler: Yarım adet koyun kaburgası 5 diş sarımsak 3 adet kuru soğan 4 adet sivri biber 4 adet domates 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1,5 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı karabiber Yapılışı: Kaburgalar iri doğranır. Diğer malzemeler de doğranır. Toprak güveve konur. Üzerine tuz, karabiber serpilir ve yağ gezdirilir. İyice karıştırılır. Kapağı sıkıca kapatılır. Hızlı ateşte 15 dakika pişirilir. Sonra 160 derece fırında 1,5 saat pişirilir. Sıcak olarak servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk