IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Haziran 2014, 20:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Livinç Aşı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Genel Bilgiler Kategori : Etli Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 25 dk
Malzemeler - 1 Su bardağı Aşurelik Buğday
- 2 Yemek kaşığı Domates Salçası
- 1 Kg Ispanak
- 1 Adet Kuru Soğan
- Yarım Kg Kuşbaşı Kuzu Eti
- 0.33 ( 33/100 ) Su bardağı Nohut
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında Tuz Hazırlanışı Nohut ve buğdayı bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Ayrı tencerelere alıp su ekleyin. Bu şekilde bir gece bekletin. Ertesi günü suyunu süzüp hafifçe haşlayın. Eti geniş bir tencerede suyunu çekinceye kadar kavurun. Tereyağı ve küp doğradığınız soğanı ilave edip pişirmeye devam edin. Salça, nohut ve aşurelik buğdayı ekleyin. Tuz ile tatlandırın. Buğday, nohut ve et piştikten sonra iyice küçük kesilmiş ıspanakları ilave edin. Sıcak servis yapın.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşı, livinç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık