![]() |
Mantarlı Biftek Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 6 adet biftek 250 gram mantar 3 adet sivri biber 2 adet domates 1 adet soğan, 2 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Mantarlı Biftek Yapılışı Biftekleri yapışmaz yüzeyli tavada, kısık ateşte pişmeye bırakın. Et suyunu saldıktan sonra kapağı açıp, biftekleri çevirin. 5 dakika sonra, ateşi hafif açıp, tavanın kapağını kapatmadan kızartır gibi pişirin. Bir kenarda beklemeye alın. Bu arada domatesleri rendeleyin. Soğanı piyazlık doğrayın. Sarmısakları halka, biberleri ince doğrayın. Mantarları da irice doğrayıp, yayvan bir tencereye koyun. Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Daha sonra soğan, sarmısak, biber ve domatesleri ekleyin. Tuz ve karabiber katın. Biftekleri de ekleyip, 10 dakika kadar pişirin. En son rendelenmiş kaşar peynirini ilave edin. 2 dakika sonra ocağı kapatın. Demlendikten sonra servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:02. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk