![]() |
Güveçte Mantarlı Tavuk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk göğsü 1 paket mantar 400 gram 3-4 tane orta boy domates Sıvıyağ - tereyağ Tuz Pul biber - kekik Kaşar peyniri rendesi Yapılışı; -Tencereye biraz tereyağ biraz sıvıyağ alıp eritelim. Tavukları ekleyip biraz pişirelim -Mantarları yıkayıp doğrayalım ve pişen tavuklarmızın üzerine ekleyelim. -Domateslerimizi rendeleyip yemeğimize ekleyelim ve kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım -Bolca su vericektir suyunu çekmeye ve pişmeye başladığında tuzunu, pul biberini, kekiğini ilave edelim ve az suyu kalana kadar pişirip altını kapatalım. -Güveç kaplarına paylaştıralım veya büyük borcamdada yapabilirsiniz. -Rendelenmiş kaşar peynirini mantarlı tavujlarımızın üzerine ekletip önceden ısınmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar fırınlayalım yaklaşık 15-20 dakika kadar.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:38. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk