![]() |
Fırında tarhunlu tavuk tarifi Fırında tarhunlu tavuk tarifi İpek Bozkurt'tan fırında tarhunlu tavuk tarifi... (4 kişilik) 8 adet tavuk butu 1 avuç kurutulmuş tarhun 1 limon suyu 1 diş sarmısak 5-6 adet arpacık soğanı 1 tatlı kaşığı dijon hardal Tuz Karabiber 1 kahve fincanı zeytinyağı Yapılışı Tavuk butları yıkanır ve kurulanır. Limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber, tarhun, hardal, arpacık soğanı parçaları ve dövülmüş sarmısak ile bir sos hazırlanır. Hazırlanan bu sosun içinde tavuk butları 2-3 saat buzdolabında dinlendirilir. Pişirme torbasına konup, önceden ısıtılmış 210° C fırında üstleri kızarana kadar ortalama 40-45 dakika pişirilir. Sıcak olarak servis edilir. Haberturk |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk