![]() |
Ciğer Pate Ciğer Pate MALZEMELER 1 kg tavuk ciğeri 100 gr çiğ krema 1 çorba kaşığı konyak 1 su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon suyu 1 adet bir küçük soğan 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat tuz, karabiber [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAZIRLANIŞI Tavuk ciğerlerine soğan, tuz ve karabiberi katıp, bir tencereye koyun, üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün. Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, tavuk suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin.Tavuk ciğerinin hazmı, kaz ciğerinden daha kolaydır. Ancak ciğer haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir. |
Cevap: Ciğer Pate Eline sağlık değişik bir yemeğe benzer ama resimsiz çıkaramıyoruz... =) |
Cevap: Ciğer Pate Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk