IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Artık Dijital Duvar Kağıtları Moda (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/371474-artik-dijital-duvar-kagitlari-moda.html)

Ruj 15 Aralık 2010 00:20

Artık Dijital Duvar Kağıtları Moda
 
Dijital Duvar Kağıtları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Eğer evinizin veya ofisinizin duvarlarını çok beğendiğiniz bir fotoğrafla süslemek istiyorsanız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dijital baskılar imdadınıza koşuyor. Artık dilediğiniz bir fotoğrafı büyütüp duvar kağıdı haline getirebilirsiniz.
Evinizin duvarlarını bir iki renkle boyama dönemi bitti. Artık çok daha renkli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hareketli ve neşeli duvarlar moda. Bunun da yolu farklı duvar kağıtlarından ve baskılarından geçiyor.
Yalnız klasik duvar kağıtlarından bahsetmiyoruz. Çünkü eskiden yaptığımız gibi bir duvarı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] klasik desende duvar kağıtlarıyla kaplamak geçmişte kaldı. Artık dijital duvar kağıtları ve Eurographics marka duvar çıkartmalarının dönemi başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

YENİ TEKNOLOJİ

Dijital duvar kağıtları aslında daha çok yeni bir teknoloji. Dünya tanıtımı sadece dört ay önce yapıldı. Bu teknolojide[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilediğiniz resim; dijital ortamda özel bir malzemeye basılıyor.
Hangi resmi seçeceğiniz ise tamamen size kalmış. İsterseniz hazır ürünlerden seçim yapıyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isterseniz de sizin için özel önem taşıyan yüksek çözünürlükteki bir fotoğrafı seçebiliyorsunuz.
İstediğiniz ürün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] istediğiniz ölçülerde Almanya'da üretilip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] size teslim ediliyor. Kumaşsı dokusuyla ve değişik desenleriyle duvarlara bambaşka bir hava veren bu ürünün metrekare fiyatı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 40 Euro'dan başlıyor.

HER MEKANA UYGUN

Duvar çıkartmaları ise altı aydır evleri ve ofisleri süslüyor. Bebek odalarından genç odalarına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] banyolardan mutfaklara kadar hemen her mekan için uygun olan bu çıkartmaların 100 farklı çeşidi var. Romantik bir ortam yaratmak isteyenler kırmızı kalpli çıkartmayı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araba tutkunları mavi arabalı çıkartmayı tercih edebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net