IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Şişelerinizi Boncuklarla Süsleyin (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/405904-siselerinizi-boncuklarla-susleyin.html)

Kalemzede 28 Ağustos 2011 01:00

Şişelerinizi Boncuklarla Süsleyin
 
Evinizde bulunan boş şişeleri gereksiz görüp çöpe atmayın. Yaratıcılığınızı ve göz zevkinizi birleşitirerek çok şık aksesuarlar ortaya çıkarabilirsiniz. Bunun için gerekli olan malzemeler renkli boş şişe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iğne[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] misina[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şişenizin rengine uygun 2 farklı renkte boncuk ve boncukların ucuna uygulanacak sarkıt damla boncuklar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Boncukları iğne yardımıyla misinaya geçirin. Dizim işi bittikten sonra şişenin boğaz kısmına misinayı çevire çevire sarın.
Şişenizin boyuna uygun 7 tane daha misina kesin ve boncukları geçirin. Ucuna damla sarkıt boncuğu takın. Bu misinaları şişedeki boncuklara çarprazlamasına bağlayın. Boncuklu şişenizi mutfağınızda dekoratif amaçlı aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kuru erzaklarınızı koyabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net