IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Casa Mobilya Dekorasyon (Yeni Sezon) (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/415561-casa-mobilya-dekorasyon-yeni-sezon.html)

Kalemzede 30 Eylül 2011 15:11

Casa Mobilya Dekorasyon (Yeni Sezon)
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Casa Mobilya yeni kolleksiyonunda modern bir yaklaşım ile Yalın ve sıcak ve romantik çizgileri yatak odalarına taşıyor mekanların şık ve alımlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Markanın 2008 koleksiyonunda karşımıza çıkan Kendo yatak ve Mikos komodin; şaşırtıcı uyum yetenekleri ve etkileyici estetik tasarımları ile yatak odalarını modern ve yalın bir çizgide kuşatıyor.

Modellerin teak ağacından düşünülerek hayata geçirilen versiyonlarında, genelde ev dışında görmeye alışık olduğumuz bu materyalin, ev içinde ne denli sıcak bir atmosfer yaratabileceği gözler önüne serilmiş.

Kendo yatak ve Mikos komodinin bir başka seçeneği de wenge ile oluşturulmuş. Bu alternatifte ise ağırbaşlı bir sadeliğin izleri göze çarpıyor.

Her iki seçeneğin de yatak odalarında yarattığı ambiyanslar oldukça değişik. Modeller ise gereksinilen işlevselliği barındıran bir yapıda kurgulanmış.

Kendo'da karşımıza çıkan yatak başlığına, aynı zamanda iki tane de etajer entegre edilmiş. Komodin ve etajerlerdeki ayak formu, bu iki ünitenin yarattığı ortak stili de ortaya çıkarıyor. Yatak başlığına monte edilen baş ucu rafları ise oldukça pratik ve şık bir kullanım alanı sunuyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net