IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Duvar Sanatı'yla Kişiye Özel Duvar Kağıtları (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/417017-duvar-sanatiyla-kisiye-ozel-duvar-kagitlari.html)

Kalemzede 06 Ekim 2011 19:08

Duvar Sanatı'yla Kişiye Özel Duvar Kağıtları
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alışılmış hazır duvar kağıtlarının yerine mekanlarına kendi istedikleri resimleri veya fotoğrafları duvar kağıdı olarak uygulamak isteyenler ama bu isteklerini gerçekleştiremeyenler, sorunlarının çözümünü Duvar Sanatı’nda buluyorlar.

Alışılmış hazır duvar kağıtlarının yerine mekanlarına kendi istedikleri resimleri veya fotoğrafları duvar kağıdı olarak uygulamak isteyenler ama bu isteklerini gerçekleştiremeyenler, sorunlarının çözümünü Duvar Sanatı’nda buluyorlar. Evlere, otellere, restoranlare ve hatta akla gelebilecek tüm yaşam alanlarına yeni bir dekorasyon anlayışı kazandıran Duvar Sanatı, hayalinizdeki her kareyi duvarlarınızla buluşturuyor.

Duvar Sanatı’nın 15 yıl kullanım garantisi verdiği 'Özel Tasarım Duvar Kağıtları', mekanlara kattığı estetik kadar sağlıklı da! Nefes alabilen anti bakteriyel bu ürünler, çocuklar için de herhangi bir risk içermiyor. Sararıp solma yapmayan özel tasarım duvar kağıtları, tercihe göre silinebilir ya da yıkanabilir. Ayrıca bu ürünün nem ve rutubetten etkilenmemesi de bir diğer özelliği. Uygulanması kadar sökülmesi de kolay olan bu duvar kağıtları, duvarınıza da herhangi bir zarar vermiyor. Sizleri 10 hatta 15 yıl boyunca boya-badana masrafından da kurtaran bu duvar kağıtları, ‘Dünya Sağlık Örgütü’ tarafından belgelendirilmiştir.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net