IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2011, 19:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Swarovski Taşlı Desenler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Birbirinden farklı üç kategoride, Türkiye’ye özel olarak hazırlanan göz kamaştırıcı yeni koleksiyonun içerisinde yer alan Swarovski taşlı desenler, mekanları pırlanta ışıltısı ile güzelleştirirken, lüks yüzeyler ve zengin renk birleşimleri ile ruhlara da dokunuyor.

Modern ve klasik arasında mükemmel bir eklektik denge yakalayan Best of Rasch Textil; şık tasarımları, şaşırtıcı dokular ve zarif renkler ile birleştiriyor. Kontrast oluşturan mat ve parlak kaplamalar çok boyutlu bir his vererek, günümüzün seçkin mekânları için mükemmel duvar kaplamaları yaratıyor.

Koleksiyonun renk paletinde öne çıkan renkler; açık fildişi, kum ve ketenden bir dizi sütlü kahverengine, siyah, leylak ve böğürtlenden krem ve beyaza kadar uzanıyor. Siyah, kırmızı gibi klasik renk tercihleri ile düz beyazın eşleştirilmesi canlı ve dinamik bir dekor yaratırken, zengin koyu kadife mavi- platin, kahve çekirdeği-bakır ve ateş kırmızısı-altın kombinasyonları mekanlara ihtişam katıyor.

Duvarlarda Swarovski ışıltısı!
Koleksiyonda yer alan göz alıcı desenler, adeta Marilyn Monroe’nun “Pırlantalar, bir kızın en iyi arkadaşıdır” şarkısından ilham alınarak tasarlanmış ve stil sahibi Swarovski kristalleri ile donatılmış. Kadınsı ve narin süslemeler, mat-parlak kontrastı ile tasarıma derinlik ekleyen çarpıcı efektler ve kibar ağ dokusu, bu kategorideki duvar kağıtlarının seçkin yapısını tamamlıyor.

Motiflerin muhteşem gösterisi…
Koleksiyonda bulunan bir diğer kategorinin ise temel noktasını modern ve klasiği birleştiren tasarımlar, hatta Fars ruhunu, sarayların ihtişamını yansıtan çeşitli stillerdeki büyük desenli duvar kağıtları oluşturuyor. Bu ihtişam, koleksiyondaki tek renkli duvar kağıtları ile kombinlendiğinde, kontrast yaratarak mekanlarınızda kusursuz bir görünüm sağlıyor.

Duvarlarınıza çizgiler ile boyut katın!
Her ton stil ve formda şeritlerin kullanıldığı duvar kağıdı tasarımları da koleksiyonun dikkat çekici diğer özelliklerinden. Hem klasik hem de modern ortamlara uyum sağlayan ve modası geçmeyen tasarımlar, ister yatay, ister dikey kullanılsın, boyut gözetmeksizin her odayı daha hacimli göstererek mekanlarınıza eşsiz bir görsellik katıyor. Klasik iki renkli geniş veya dar şeritlerin yanı sıra, dokulu şeritler, metalik mürekkep darbeleri ile kontrast oluşturan kadifemsi yumuşak süet kaplamaların yanı sıra mat stiller üzerinde yumuşak tonların kullanıldığı koleksiyon, zengin ve çok yönlü bir atmosfer yaratıyor.
Hanna Home Hakkında:

Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana “Dekorasyonda ilk adres” sloganı ile yola çıkan HannaHome, “ev ve yaşam konseptine” yepyeni bir soluk getirmek amacı ile dekorasyon anlayışında fark yaratan seçkin markaları tüketiciyle buluşturmaktadır. 2010 yılında “Dünyada duvar kağıdında trendleri belirleyen marka” olan Rasch’ın Türkiye’deki tek temsilcisi olarak sektöre hızlı bir giriş yapan HannaHome, bugün distribütörlüğünü üstlendiği Rasch The Wallpaper, Rasch Textil, Design ID, Schulte Räume ve Condor Carpets markaları ile yaşam alanlarına her boyutta yenilik ve estetik taşımakta ve dekorasyonun modasına öncülük etmektedir.

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
desenler, swarovski, taşlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Swarovski Taşlı Duvar Kağıtları Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 28 Ağustos 2011 10:20
Swarovski Taşlı Adidas Ayakkabı Ay Ayakkabı Trendleri 7 03 Mayıs 2011 01:17
Swarovski taşlı aksesuarlar pyracantha Ev Dekorasyonu 0 23 Aralık 2010 19:17
Swarovski Taşlı Gece Şıklığı pyracantha Ah Kadınlar 3 26 Haziran 2010 22:08
Puanlı Desenler Kralice Ah Kadınlar 0 30 Mayıs 2008 21:56