IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Mona, Opus ve Pica (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/417043-mona-opus-ve-pica.html)

Kalemzede 06 Ekim 2011 19:40

Mona, Opus ve Pica
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üç yeni tasarımı ile mutfaklarında kalite ve estetik arayanların tercihi olmaya devam ediyor.
Mutfaklarınıza Lineadecor’dan Çizgi Ötesi Üç Yeni Tasarım: Mona, Opus ve Pica.

Kusursuz tasarım anlayışını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanım kolaylığı sağlayan ayrıntılarla buluşturan Lineadecor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni modelleriyle mutfak tasarımında çizginin çok ötesine geçiyor.

Klasik Şıklığın Ötesinde Bir Tasarım: MONA
Lineadecor yeni modeli Mona ile klasik form ve detayları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] modern bir bakışla yorumlayarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] klasik tasarımı yeniden keşfe çıkıyor. Parlak lakenin gösterişli etkisini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanak ve taç bantlarının klasik vurgusuyla birleştiren model[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mekana son derece görkemli bir görünüm kazandırıyor.
Mona[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farklı renk ve formdaki kulplarıyla her mekanda başka bir görünüm olanağı sunuyor. Krom rengi kulplar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tasarımın modern hayatla bağlarını güçlendirirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] altın rengi düğme formundaki kulplarla Mona[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçmişin ihtişamlı yaşantısına göz kırpan bir tasarım. Klasik çizgide farklılık arayanların her türlü beklentisini karşılamak üzere Mona[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] krem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]gri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tortora[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] siyah[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bej[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] füme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koyu ve açık kaşmir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buz mavisi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kar beyazı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taş ve beton gri gibi renk seçeneklerine sahip.

Lineadecor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aksesuar ve mekanizma seçeneğindeki zenginlik sayesinde klasik bir görünümün ardında güncel her türlü ihtiyaç ve beklentiye farklı çözümler sunan seçeneklere sahip. Dolap içi aksesuarlar ve kiler mekanizmaları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutfakta hız ve pratiklik sağlayan ayrıntıların başında geliyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sadeliğin Ötesinde Bir Tasarım: OPUS
Lineadecor yeni modeli Opus ile sadeliğe yeni bir form katarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutfağı mimimalist bir çizgide farklı bir sanat eserine dönüştürüyor. Parlak cam yüzeyiyle iddia kazanan tasarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kulpsuz açılımın sadeliğiyle denge bulurken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] akıcı ve özgür bir görünüm sunuyor.
Yatay ve düşey çizgileri netleştiren profiller ise bütünlük duygusunu destekleyecek şekilde kapakla aynı renkte. Beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] krem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fildişi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vizon ve kahve gibi renk tonları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tasarımın sade ve iddialı görünümünü tamamlayan renk seçenekleri olarak dikkat çekiyor.
Lineadecor’un yeni otomotik açılımlı üst dolaplarıyla modern yaşamın temposunu yakalamayı başaran tasarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ledli aydınlatmalarıyla geleceğe yatırım yapıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Modern Formun Ötesinde Bir Tasarım: PICA
Lineadecor yeni modeli Pica ile hayata yenilik katan özel bir tasarıma imza atıyor. Hareketli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] modern ve pratik formuyla alışılmışın dışına çıkan Pica[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farklılık arayanların gönlünü fethediyor.
Parlak görünümüyle aydınlık ve ferah mekanlar yaratan model[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] krem ve beyaz renkleriyle de hijyen duygusunu pekiştiriyor. Çeşitli renk ve malzemelerle uyumu ile Pica[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcının kendini özgürce ifade edebileceği pek çok seçeneği bir arada sunan bir tasarım. Estetik görünümünün
yanında ergonomisiyle de dikkat çeken kulplar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] form ve fonsiyonu şık bir çizgide buluşturarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tasarımı daha da etkileyici kılıyor.
Lineadecor’un ahşap ve lake açık rafları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pica’nın modern havasına ayrı bir şıklık katıyor. Aynı zamanda keyifli bir sergileme ünitesi özelliğine sahip açık raflar mekanı kişiselleştirmek için de ideal. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net