IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2011, 10:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgililer Günü Özel Dekorasyon Önerileri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevgililer Günü partisi hem çocuklar tarafından hem de sevgililer tarafından hevesle beklenen bir gecedir. İşte o yüzden o geceyi özel ve unutulmaz kılmak ve herkes için keyifli bir hale sokmak için elinizden geleni yapmalısınız. İşte Sevgililer Günü Partisini daha canlandırıcı ve eğlenceli yapmak için bazı ilginç dekorasyon fikirleri!

• Parti Renkleri
Sevgililer Günü sembolik rengi, pembe, beyaz veya kırmızıdır. Bu renkleri partinizin teması yapabilirsiniz. Bu renk ile oynayarak partinin havasını ayarlayabilirsiniz. Süslemeler kalp şeklinde mumlar ve balonlar olabilir. Eğer misafirlerinizi de sevgililer gününe uygun renklerde giyinmeye ikna edebilirseniz çok eğlenceli bir ortam yaratabilirsiniz. Eğer sadece kız kıza eğlenecekseniz pembe harika bir seçimdir.

• Parti İçin Işıklar
Tatlı bir his vermek için loş ışıklar kullanılabilir. Daha romantik bir fikir ise parti vereceğiniz salonu, beyaz kırmızı ve pembe mumlar ile ışıklandırmak olacaktır. Tabii ki, mumların yanında ekstra dikkatli olmanız gereklidir.

• Çiçek ile Dekorasyon
Kırmızı ve beyaz güllerle ya da pembeli kırmızılı diğer çiçeklerle bir Sevgililer Günü planlıyor olabilirsiniz. Cam kâse içinde yüzen romantik görünümlü çiçekler çok hoş bir duygu verebilir.

• Aşk Tanrısı “Cupid” ile Dekorasyon
Tavandan aşağı doğru sallanan aşk tanrıları Cupid’ler asabilirsiniz. Bir diğer ilginç fikir de davetlilerden birinin bir aşk tanrısı veya bir melek gibi giyinip gelmesi olacaktır. Bu Aşk tanrısı olan davetli, üzerinde şeker olan ve bir sevgi mesajı ile paketlenmiş kalpleri davetlilere dağıtabilir. Ayrıca herkesi sevimli bir oyuncak yay ve ok ile korkutabilir.

• Kalplerle Dekorasyon
Kalpler Sevgililer Gününün en büyük sembolüdür ve dekorasyonunuz eğer kalpler olmazsa eksik görünür. Kalp şeklinde balonlar harika görünür. Odaların köşelerine birer balon buketi asın ve kapılarına da birer balon yapıştırın. Bir başka görkemli Sevgililer Günü dekorasyon fikri de helyum balonlardır. Helyum ile doldurulmuş balonları tavana bırakın, tavanı balonlarla kaplamış olun. Geri kalan balonları da yerlere serpiştirin. Kırmızı karton kalpler kesip bunları masaları süslemek için kullanabilirsiniz.

• Bir Sevgililer Günü Ağacı
Şahane bir Sevgililer Günü dekorasyon fikri de beyaz ve pembe kalpli süslerden ve ışıklardan küçük bir yılbaşı ağacı hazırlamaktır. Bu partinin en cazibeli merkezi olacaktır.

• Masa Dekorasyon Fikirleri
En güzeli masanızı beyaz bir masa örtüsü ile kaplayın ve üzerine şekerden kalpler serpiştirin. Daha renkli olsun diye biraz pul ve minik renkli taşlar da serpebilirsiniz. Sandalyeleri de pembe tül ile giydirip arkalarından tüyden yapılmış bir yay ile esprili bir şekilde tutturabilirsiniz.

• Duvar Dekorasyon Fikirleri
Birbirine değen âşık kuş resimleri ya da güvercin resimlerini asarak duvarlara renk katabilirsiniz. Hali hazırda duvarda asılı tablolarınız resimleriniz varsa onları pembe tülle sarabilirsiniz.

Görseller: HOME ART

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
dekorasyon, günü, sevgililer, Önerileri, Özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
THY'den Sevgililer Günü'ne özel kampanya Chelt Havacılık Haberleri 0 14 Ocak 2011 02:16
Sevgililer Günü ÖzeL Buyrun c4n3r Serbest Kürsü 3 20 Ağustos 2010 18:19
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Şubat 2010 11:34
Altınbaş'tan Sevgililer Günü'ne Özel Hesna Ah Kadınlar 0 27 Ocak 2010 21:21
2010’da Evleneceklere Özel Dekorasyon Önerileri AngeLus Ah Kadınlar 0 24 Ocak 2010 17:24