IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2011, 10:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aynanın Sihirli Gücünü Keşfedin…





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dekorasyonun vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan aynalar, kullanıldığı mekânlara derinlik katıyor. Altın, gümüş varaklı, ahşap, ferforje çerçeveli modeller arasından evinizin tarzına uygun olan bir aynayı seçebilirsiniz Büyükannelerimizin evlerinde baş köşede ahşap bir konsül ve üstünde mutlaka altın varaklı ince işlemeli bir ayna olurdu. Ve bu aynalar nesilden nesile özenle aktarılmaya devam ediyor. Antika varak modeller bir yana, bir evi dekore ederken olmazsa olmaz aksesuarların başında ayna geliyor. Yatak odaları ve banyo için mutlaka ayna seçmeniz gerekirken, salon ve diğer odalarda şık bir aksesuar olarak ayna kullanmayı tercih edebilirsiniz. Tarzınıza uygun olan bir ayna ile yaşam alanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. İşte size alternatifler. Klasik ve uzakdoğu esintileri İCA Home&Garden’da farklı zevklere yönelik ayna alternatifleri bulabilirsiniz. Tasarımıyla dikkat çeken bu ayna, klasik ve Uzakdoğu tarzından hoşlananlar için tercih edilebilir. İlginç çerçevesiyle dikkat çeken bu modelin fiyatı 750 avro.

Dekoratif Amaçlı Kullanım
Ev dekorasyonu alanında farklı aksesuarlar bulabileceğiniz adreslerden biri olan Evport mağazalarındaki ayna modelleri tamamen dekoratif amaçlı tasarlanmış. Ahşap ve ferforje ağırlıklı el yapımı bu aynanın ücreti 159.90 YTL.

Tamamı Kristal İşlemeli
Pabetland’da satılan bu kristal Venedik aynalarının oval ve dikdörtgen formda ve farklı ebatlarda olanları mevcut. El işçiliği aynaların fiyat aralığı, modeline ve ebatlarına göre 525 YTL – 2.400 YTL arasında değişiyor.

Hem Klasik Hem Modern Evler İçin
Mudo Concept mağazalarında ayna konusunda seçenek oldukça fazla. ayna modelleri arasında her eve uyabilecek sade modeller de var. aynaların fiyatları 59 – 69.50 YTL arasında değişiyor.

Sade ve Spor Bir Model
Evinizin için dekoratif bir alışveriş yapmak istediğinizde uğrayabileceğiniz adreslerden biri olan IKEA’da farklı ayna modelleri bulabilirsiniz. Bu kenarları ferforje demirli sade modelin fiyatı 34.95 YTL.

Elde İşlemeli Aynalar
Home life mağazalarının ayna koleksiyonunda altın varaklı, gümüş varaklı, elde işlemeli aynalar bulmak mümkün. Her bütçeye uygun ayna modellerinin yer aldığı Home Life’ın ayna koleksiyonunda elde işlemeli, ceviz oymalı, yuvarlak iç bükey aynanın fiyatı: 1.200 YTL, bronz çerçeveli oval aynanın fiyatı ise 1.240 YTL.


İnşaat

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aynanın, gücünü, keşfedin…, sihirli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anneler Gücünü Nereden Alıyor? Ecrin Aile Evlilik ve Çocuklar 0 10 Nisan 2011 11:42
Aynanın yansıtamadığı bir şey var mı? Süslü Merak Ettikleriniz 0 08 Ocak 2010 18:25