IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Çamaşır nasıl yıkanır (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/496470-camasir-nasil-yikanir.html)

Violent 20 Temmuz 2012 11:39

Çamaşır nasıl yıkanır
 
Bayanların en zor görevlerinden biridir çamaşır yıkamak. Bizlerde sizlere Çamaşır nasıl yıkanır başlığı altında birkaç tavsiye ve ipucu vereceğiz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bunun için en önemli husus ise çamaşır makinesi seçimini doğru yapmaktır. Tükettikleri enerjilere göre sınıflandırılan çamaşır makinelerinden A serisi en az enerji tüketen makineler arasındadır. Tabii bunun yanında çamaşır yıkarken seçeceğiniz program da çok etkili olacaktır. 1 tshirt için çamaşır makinenizi çalıştıracaksanız hızlı veya günlük programında yıkamanızı tavsiye ederiz. Çamaşır nasıl yıkanır sorusunun cevabı aslında çamaşır makinemizde gizlidir. En etkili şekilde lekeleri çıkaran ve doğa dostu deterjanları kullanmanız da sizin yararınıza olacak bir diğer husustur.

Bunun yanı sıra kirli olan çamaşırlarınızı 2-3 set halinde yıkamaktansa bekleterek toplu bir şekilde yıkamanız da daha az çalışmasına ve enerji tasarrufu yapmanıza imkan sağlayacaktır. Bazı giyisilerinizin yıkanacak kadar kirli veya kokulu olduğunu düşünmüyorsanız bu giysilerinizi yıkamadan havalandırmanız da uygun olabilir. Elde çamaşır nasıl yıkanır sorusunu kendinize hiç sormayın çünkü elde yıkanan çamaşırlarda daha fazla su sarfiyatı yapılır. Bu yüzden çamaşır makinesi daha ekonomik ve nazik bir yıkama gerçekleştirebilir.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net