IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2021, 11:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evde depolama alanları açalım





Evde depolama alanları açalım

Dolap, çekmece, komodin gibi depolama alanları hem işlevsel yapılarıyla hem de dağınıklığı topladıkları ve yaşam alanlarını daha düzenli ve ferah bir görünüme kavuşturdukları için vazgeçilmez tasarım unsurlarıdır. Hatta Dekorasyon stiliniz ne olursa olsun her zaman ne kadar çok depolama alanı, o kadar iyi diyebiliriz.

Peki küçük evlerde mobilya yerleşimlerini bile zar zor yapabiliyorken depolama alanlarını nasıl çoğaltacağız? Modern tarzlı, şık ve akılcı çözümlerle evlerimizde artık daha geniş alanlar yaratmak ve kullanılmayan ölü alanları değerlendirmek mümkün.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Merdiven boşlukları

Dubleks evler her zaman geniş metrekarelere sahip olmuyor. Hatta modern şehir apartmanlarında alandan tasarruf etmek amacıyla iki katlı ama küçük ev mimarileri geçtiğimiz yollarda giderek daha da yaygınlaşmaya başladı. Eğer sizin de yeteri kadar depolama alanı olmayan dubleks bir eviniz varsa o halde merdiven boşluklarını değerlendirmeye başlayabilirsiniz! Merdiven boşlukları kullanılmayan ve işlevsiz alanlar olarak özel tasarım çekmece ya da dolaplar yerleştirmek için en ideal bölgelerdir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yatak altları

Pratik fikirlerle tasarlanan yatak karyolaları, yatak altını göz yoran görüntü kalabalığından kurtaran yegane mobilyalar olarak son yılların en gözde yatak odası elemanların biri. Daha önceleri genellikle açılıp kapanabilen bazalı yatak üniteleri kullanılıyordu ancak bu tür yatak ünitelerini istediğiniz her an açmak zaman zaman zor olabiliyordu. Ancak bu tarz yandan açılabilene çekmece tarzında depolama unsurlarına sahip olan karyolalar çok daha şık ve fonksiyonel yapılarıyla öne çıkıyor. Yatak altı çekmecelerinde düzeni sağlamak için için ihtiyaca uygun boyutlarda kutular, sepetler de değerlendirilebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yaratıcı fikirlerle benzersiz şıklık

Daha fazla depolama alanı yaratmanın en kolay yolu değerlendirebileceğiniz tüm mobilya ve boş alanları değerlendirmek için farklı ve sıra dışı fikirler üretmektir. Örneğin bu resimdeki gibi koridor alanında bir puf ya da bank kullanıyorsanız bu bankın altındaki boş alanı hasır sepetlerle şık ve modern bir ayakkabılığa dönüştürebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tavan eğimine uyumlu dolaplarla tavan arasında giyinme odaları

Eğer evinizde eski eşyalarınızı koyduğunuz işlevsiz bir tavan arası alanı varsa evinize yapabileceğiniz en güzel şey eski eşyalarınızı bir şekilde tahliye etmek ve tavan arasında kendiniz için muhteşem bir giyinme odası oluşturmaktır. Tavan eğimine uyumlu dolaplarla hem şık ve fonksiyonel bir görünüm elde edeceksiniz hem de bu alana taşınan dolaplarınız sayesinde yatak odanızda da eşsiz bir ferahlık hakim olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Duvar nişleri ve rafları

Duvarlarınız boş mu duruyor? Onlara hem estetik bir görünüm hem de işlev kazandırma istemez misiniz? Farklı modellerde duvar rafları ya da nişleri küçük küçük de olsa pek çok ihtiyacınızı karşılayacak ve özellikle oturma odası gibi “ıvır zıvır” diye tabir edebileceğimiz ortalıkta bulunan küçük eşyaları toplamada muhteşem bir rol üstleneceklerdir. Banyo gibi çoğu şehir evinde son derece dar ve kısıtlı bir alana sahip olan odalarda da bu tarz raf ve nişler vazgeçilmez oluyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tencere tava askıları

Depolama alanı eksikliğinin en çok hissedildiği yaşam alanlarından biri de pek tabii ki mutfaklar. Özellikle yemek yapmayı sevenler için tencere tavaları, yemek takımlarını ve mutfak aletlerini standart mutfak dolaplarına sığdırmak bir hayli zorlaşabiliyor. Mutfağınıza yerleştirebileceğiniz tencere tava askılıkları için bu tür sorunlar için harika bir çözüm. Modern görünümü ve endüstriyel tasarımıyla şehir evlerine sıra dışı bir üslup katan bu tarz askılar farklı tarzlara da uyum sağlayabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evde depolama alanları açalım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Kocam Evde Yok' Mesajıyla Gittiği Evde Kabusu Yaşadı Allecra Haber Arşivi 2 12 Ocak 2019 03:36
Evde Mum Yapımı?, Evde Mum Nasıl Yapılır? Violent El Sanatları 0 13 Mart 2014 20:46
Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Evde Pratik Saç Bakım Önerileri Nelerdir taLia Saç Modelleri ve Bakımı 0 10 Eylül 2013 17:22