IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2021, 14:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gardırop Nasıl Düzenlenir?




Gardırobunuz her gün ne giyeceğinizin telaşına düşüp darma dağın ettiğiniz, aradığınızı bulmaya çalışırken içerisinde kaybolduğunuz kaotik bir alan mı? O halde biraz vakit ve biraz da özenle dağınıklık sorununuzdan kurtulmanız mümkün. Bunun için yarım gününüzü ayırmanız ve aşağıdaki ipuçlarını dikkate almanız yeterli...
Gardırobunuzu düzenlemek için öncelikle boş bir gününüzü ayırmanız yerinde olur. Oldukça zaman alan bir iş olduğu için yorulmadan, rahat bir şekilde dağınıklık sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
İşe ilk önce temizlikle başlayın. Tüm eşyalarınızı boşaltın. Eşyalarınız arasından kullanmakta olduğunuz ayakkabılarınızı ve kıyafetlerinizi ayırın. Dolabın düzen içinde olması için altın kuralınız; bir yıldır hiç kullanmadığınız eşyalarınızdan kurtulmak olacaktır.
Emin olmadığınız kıyafetleriniz varsa bunları deneyebilirsiniz. Eğer üzerinize uymayan, bol ya da dar gelen kıyafetleriniz varsa onları da hiç düşünmeden bir kenara ayırabilirsiniz. Daha sonra bu kıyafetleri ihtiyaç sahibi birilerine verebilirsiniz.
Eğer ayakkabılarınızı kutularıyla saklıyorsanız, kutuların üzerine, içerisinde hangi ayakkabınızın bulunduğuna dair küçük etiketler yapıştırabilirsiniz. Dolabın ayakkabı bölümüne bu kutuları yerleştirirken etiketleri görünecek şekilde koyarsanız, aradığınız ayakkabıyı bulmak için kutuları dökmemiş olursunuz.
Dolap içerisindeki düzenin baş aktörlerinden biri de elbise askılarıdır. Kıyafetlerinizin türüne göre askılar edinmeniz, düzen için size yardımcı olur. Örneğin narin kumaşlar için yastıklı askıları, ceketleriniz için sağlam ahşap askıları kullanabilirsiniz. Pantolon, şal, kravat gibi eşyalarınız için üretilen özel askıları tercih edebilirsiniz.
Askıya asmayacağınız, katlı olarak muhafaza edeceğiniz kazak, tişört gibi kıyafetlerinizi renklerine göre sıralayabilirsiniz. Kazaklarınızı askıya asmamaya çalışın çünkü bu bir süre sonra deforme olmalarına neden olabilir. En iyisi katlayarak dolaba koymak. Yalnız hacimli oldukları için düzeni korumak ve alanı rahat kullanmak için dolap içi düzenleyicilerden yardım alabilirsiniz.
Sık kullandığınız kıyafetlerinizi ve eşyalarınızı göz hizasında, kolayca ulaşabileceğiniz yerlere koymaya özen gösterin. Nadiren kullandığınız eşyalarınızı ise üst raflara yerleştirebilirsiniz. Sezon değişimlerinde de kıyafetlerinizi bu şekilde yerleştirebilirsiniz.
Günümüzde saklama çözümleri açısından pratiklik sunan pek çok alternatif mevcut. Örneğin, çekmeceler için çorap, çamaşır, kravat, kemer gibi eşyalarınızı düzen içerisinde tutacağınız çekmece içi bölücüler, takılarınız gözlükleriniz gibi pek çok eşyanızı bir arada tutabileceğiniz kutular, sepetler, kapağa asabileceğiniz ve el altında bulunmasını istediğiniz eşyalarınızı koyabileceğiniz cepli dolap düzenleyicileri kullanmayı deneyebilirsiniz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Eylül 2022, 13:22   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gardırop Nasıl Düzenlenir?




Çok uzun soluklu bir düzenleme olmuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Eylül 2022, 14:41   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gardırop Nasıl Düzenlenir?




Ne kadar duzeltsem.. bir hafta icinde yine karisiyor.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gardırop nasıl düzenlenir?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Web Sayfalarında Error Nedir? 404 Sayfalar Nasıl Düzenlenir? UzmaN Web Uygulamaları 0 03 Nisan 2019 15:13
Gardırop kokusu nasıl giderilir? NerqiS Merak Ettikleriniz 0 20 Ocak 2019 16:34
Gardırop Seçimi Nasıl Olmalı? Desmont Ev Dekorasyonu 0 01 Mart 2015 12:27
Kitaplık nasıl düzenlenir AftieL Ev Dekorasyonu 0 18 Haziran 2014 16:27