IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Evcil Hayvanlar (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/)
-   -   Muhabbet Kuşu Yavrusu Yumurtadan Kaç Günde Çıkar (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/555081-muhabbet-kusu-yavrusu-yumurtadan-kac-gunde-cikar.html)

Violent 25 Kasım 2013 11:07

Muhabbet Kuşu Yavrusu Yumurtadan Kaç Günde Çıkar
 
Muhabbet Kuşlarının yavruları yumurtadan ne kadar zamanda çıkar bu konuyla ilgili kısa bilgiler hazırladık sizlere.Bu konuyla ilgileniyorsanız aşağıda paylaşacağımız bilgiler oldukça işinize yarıyacak arkadaşlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Muhabbet kuşları, bir sene içerisinde birkaç defa kuluçkaya yatıp yavru verebilmektedirler.Ayrıca 9 aylık olduklarında olgunluğa erişmektedirler muhabbet kuşları bu dönemden başlayarak üretilebilirler. Bir dişi Muhabbet kuşu 5 sene süreyle yavrulayabilmektedir.Bir muhabbet kuşundaki ürem 4-6 yumurta verirler ve kuluçka süreleri 19 gün kadardır kuluçkaya yalnız dişi kuşlar yatarlar.

Kuluçkaya yatan dişi kuşlar özellikle yumurtladıktan sonra yuvasına bakılmasından, kendisi yada eşi ile ilgilenil mesinden, kafes yada yuvasının yer değiştirilmesinden hoşlanmazlar. Yavrular yumurtlama sırasında uygun olarak, 2'şer gün aralıklarla yumurtadan çıkarlar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net