IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Evcil Hayvanlar (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/)
-   -   Evcil Hayvan için Doğru Mamayı Nasıl Seçersiniz? (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/678741-evcil-hayvan-icin-dogru-mamayi-nasil-secersiniz.html)

SimHa 06 Şubat 2015 11:48

Evcil Hayvan için Doğru Mamayı Nasıl Seçersiniz?
 
Evcil Hayvan için Doğru Mamayı Nasıl Seçersiniz?

  • Hayvanların beslenmesiyle ilgili bilmeniz gereken en önemli şey; evcil hayvanınızı, marketlerde satılan mamalarla beslememeniz gerektiğidir. Bu mamaların ucuz olduğu, bir gerçektir; ancak, bu mamalar, uzun vadede, küçük dostunuzda kalıcı rahatsızlıklara neden olabilir. Bu nedenle, veterinerlerde ya da pet shop'larda satılan, doğal ve sağlıklı içeriğe sahip mamaları tercih edin.
  • Hayvanların, ete ihtiyacı olduğu bir gerçektir. Bu nedenle, hayvansal protein içeren mamaları tercih edin. Tavuk, kuzu, balık, yumurta içeren mamalar; hem besleyici hem de lezzetlidir.
  • Mamayı, kafanıza göre, gelişigüzel vermeyin. Ölçü konusunda ambalajın üzerindeki bilgileri değerlendirebileceğiniz gibi, veterinerinizin görüşünü de alabilirsiniz.
  • Otomobilin, bir çift ayakkabının en pahalısı nasıl en değerlisiyse, mamanın da pahalısı daha değerli ve kalitelidir. Mama konusunda cömert olmanız, dostunuzun en iyi şekilde beslenmesini sağlayacaktır.
  • Hayvanınızın özel bir sağlık durumu varsa; bu, mama tercihinizi de etkileyecektir. Bu durumda, veteriner yönlendirmesine ihtiyacınız olabilir.



Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net