IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Evcil Hayvanlar (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/)
-   -   Evcil Hayvanla Yaşamanın Faydaları (https://www.ircforumlari.net/evcil-hayvanlar/678742-evcil-hayvanla-yasamanin-faydalari.html)

SimHa 06 Şubat 2015 11:49

Evcil Hayvanla Yaşamanın Faydaları
 
Evcil Hayvanla Yaşamanın Faydaları

  • Evcil hayvanla birlikte yaşamak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Ayrıca bu tercihiniz, sosyal ilişkilerinizi çeşitlendirir ve bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir.
  • Evcil hayvanla birlikte büyüyen çocuklarda, hayvan sevgisi çok erken yaşlarda başlıyor. Ayrıca bu çocukların, alerji ve astıma yakalanma olasılıkları çok düşük oluyor.
  • Bir köpeğe sahip olmak, hayatınıza daha fazla egzersiz getirecektir. Gün içinde birlikte yapacağınız yürüyüşler sayesinde, siz de spor yapmış olacaksınız.
  • Kedi ve köpeklerle oyun oynayan insanların, sakinleştirici özelliğe sahip dopamin ve serotonin hormonu salgıladığı gözlemleniyor. Yani, evcil hayvanlarla zaman geçiren insanların, tansiyonları ve ruh hâlleri daha dengeli oluyor.
  • Evcil hayvan beslemek, sosyalleşmenizi de sağlıyor. Daha da ötesi, bu sayede, çevrenizdeki kadın sayısınıı arttırabiliyorsunuz. Açıkçası biz, hiç tanımadığınız kadınlarla bir anda sohbet etmenizi sağlayacak daha şahane bir yol bilmiyoruz!
Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net