IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2010, 18:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelinlik Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz




Gelinlik alırken...

Siz de her evlenecek kişi gibi en güzel olmak istiyorsunuz bu nedenle de doğru gelinliği seçmeli ve en güzel siz olmalısınız. Doğru gelinliği seçmek için her şeyden önce provalarda yanınızda olacak, size fikir ve moral verecek, düğün günü kaprislerinizi ve nazınızı çekebilecek kardeş, abla ya da yakın bir arkadaşınızla modele karar vermeniz gerekiyor ve en önemlisi gelinlik provasına kalabalık gidilmemesi gerekiyor.

Çeşitli gelinlik modellerinin denenerek, size ve vücudunuza en uygun olanına karar verilmesi gerekiyor. Modeller içinde kaybolmamak için kendinizi nasıl bir gelinliğin içinde hayal ediyorsunuz, ilk önce buna karar verin.

Mümkünse hafta sonu değil de, hafta içi gelinlik bakın. Böylece satış görevlisi tüm dikkatini size yoğunlaştırabilir. Gelinlik bir hafta öncesinden hazır olmalı. Böylece heyecandan verdiğiniz veya aldığınız kilolar yüzünden yapılması gereken düzeltmeleri yaptıracak zamanınız olur.

Gelinlikler arasından vücut kusurlarınızı kapatan, boyunuza ve kilonuza gidecek bir modeli seçmelisiniz, hoşunuza giden, güzel yerlerinizi vurgulamak sizin elinizde; boyun, göğüs ya da sırt dekoltesi gibi... Asla ve asla bir gelinliği başkasının üzerinde güzel durduğu için almamalısınız.

Bir başka can sıkıcı sorunsa; gelinliğin boyu. Eğer "bütün gece otururum ve eğlenenleri izlerim" diyorsanız başka, ama "bu benim düğünüm, en çok eğlenen ben olmalıyım" diyorsanız, başka... Gece boyunca eziyet çekmemek ve en kötüsü takılıp düşmemek için eteğin ön tarafının, yerden az da olsa yukarda olmasına dikkat edin. Rahat dans edebilmek için duvağın saça tutturuluş ve çıkarılış yöntemlerini öğrenin ki, istediğiniz zaman saçınızı bozmadan eğlencenize devam edin."

Damat

Her ne kadar gelinler kadar dikkat çekmese de, damatlar da düğünün önemli bir parçası. Damatlık seçimi gelinlik kadar zor değil. Seçim yaparken sizin gelinliğiniz ile bir uyum içerisinde olması gerekiyor. Yani, gelin hanım romantik bir gelinlik tercih ediyorsa, damat uçuk kaçık bir smokin tercih etmemeli.


Bu yıl damatlık trendlerinde kendinden desenli kumaşlar tercih ediliyor, krem rengi de damatlık için ideal renkler arasında. Siyah smokini tercih edenler için kravat veya papyonu renklendirmek mümkün. Hazır alacaksanız, en az iki ay önce damatlığınızı aramaya başlamalısınız. En geç düğüne on beş gün kala, damatlığınızı alın. Hazır almak zaman kazandıracak olsa da, yapılması gereken tadilatlar olabilir.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alirken, alırken, dikkat, etmeliyiz, gelinlik, nelere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güneş Gözlüğü Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? PySSyCaT Sağlık Köşesi 0 24 Ekim 2014 12:08
Konuşurken nelere dikkat etmeliyiz Amelia Kişisel Gelişim 0 22 Mart 2014 19:26
Nelere dikkat etmeliyiz? Erkan Link değişimi 0 28 Şubat 2013 02:20
2.El Otomobil Alırken Nelere Dikkat etmeliyiz?. Sametold Merak Ettikleriniz 0 06 Ekim 2010 19:18
Backlink alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz aLKoLiK Google 1 17 Kasım 2007 12:17