IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2012, 16:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Güzel Gelinlik Adresleri




Pronovias

Pronovias'ta son trend gelinliklerin hepsini görebilirsiniz. Organze, tül ve nakış çiçekler serpiştirilmiş, stilize siluetlerle şık kesimli elbiselerden net kesimli sade tasarımlara uzanan bir koleksiyon. Hepsi çağdaş prensesler için...

ELIE BY ELIE SAAB gelinlik koleksiyonunu da Pronovias'ta bulmak mükün. Görkemli kumaşlarla yaratılmış zarif, havalı, klasik kesimler. Tutkulu katlar arasında birbirini tamamlayan ipekli taftalar, nakışlar ve organzeler kusursuz işçilikle birleşerek muhteşem etekler ve büyülü hacimler yaratmış. Her kadının asıl mücevheri olan dekolteler taşlarla süslenerek ortaya çıkarılmış.

Pronovias mağaza adreslerini öğrenmek ve online randevu almak için tıklayın:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pronovias'ın web sitesinden yeni sezon gelinlik modellerini görebilir, koleksiyon -----'larını izleyebilirsiniz. Ayrıca görünce şaşıracağınız ve düğün işinizi kolaylaştıran birçok uygulamayı daha bu sitede bulabilirsiniz.

Privenuptia

Privenuptia, dünya gelinlik ve abiye trendlerini yüzlerce model ve uluslararası karma markalarıyla sunuyor. Dünyaca ünlü marka Carolina Herrera da sadece Privenuptia'da var. Ünlü modacılar; Tuana Büyükçınar, Özgür Masur ve Gamze Saraçoğlu'nun özel tasarımları da Privenuptia koleksiyonunda yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PRIVENUPTIA ATELIER MAĞAZALARI
Valikonağı Cad. Polat Apt. No:77 / 3 Nişantaşı

Wedding World Kuyumcukent Store No:27 -1st Floor

Bağdat Cad. Ahenk apt. Erenköy No 344 K:1 D:2



Akay

Nostalji ile modernizmin mükemmel uyumu... Danteller ile ipek tüllerin dansı 2012’nin romantik başrol oyuncuları. Her şey gelinleri gecenin unutulmayan yıldızı yapmak için yaratıldı. Kabarık ve ihtişamlı gelinliklerin yanı sıra ipek kumaşların natürel akışı ile detaylara gizlenen yumuşak ışıltı ayrıntılarıyla heykelsi görünümler ortaya çıkıyor..

Beyaz ve ekrunun farklı tonlarının buluşmasıyla, belden A kesimli etekler, sırtı açığa çıkaran asil dekolteler, parlak taşlar ve fırfırlarla gelinliğe hareket katarken, farklılığı duvak ve baş aksesuvarlarıyla ifade etmek gelinliğin tüm ihtişamını ön plana çıkıyor. Doğayı ilham kaynağı haline getiren, romantik düşleri kovalayan, kahramanının yanında gecenin kraliçesi olmayı seçen gelinler için...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Beymen Bridal

Dünyaca ünlü markaların gelinlik koleksiyonlarını tek bir çatı altında buluşturan Beymen Bridal'da Lanvin, Devota&Lomba, Kenneth Pool, Christos, Amsale, Romona Keveza, Carolina Herrera, Peter Langner, Beymen Bridal, Carmen Marc Valvo, David Meister, Lazaro, Rosa Clara ve Angel Sanchez gibi markaların seçilmiş gelinliklerine sahip olmak mümkün.

Kişiye özel odalarıyla hoş ve rahat bir prova deneyimi sunan Beymen Bridal, aksesuvar seçenekleriyle de gelin adaylarının bu özel gününe farklı bir dokunuş katıyor.

Beymen Bridal, Beymen Nişantaşı’nın 4.katında...

Vakko Wedding

Gelin adayları ve ailelerine sonsuz seçeneğin sunulduğu 750 metrekarelik, tam 7 kata yayılan Vakko Wedding House, dünyada eşi benzeri olmayan bir düğün alışverişi konsepti... Vakko Wedding koleksiyonunun yanı sıra Vakko’da exclusive olarak yer alan Oscar De Le Renta, Vera Wang, Monique Lhuillier, Marchesa, Elie Saab, Valentino, Reem Acra, Zuhair Murad, Jenny Peckham gibi dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarına ek olarak kendine özel kata sahip Pronovias’ın koleksiyonlarını bir arada bulmak mümkün.

Vakko Wedding Suadiye: Bağdat Cad. No:438/A


Beyaz Butik

Gelinlik dünyasının dev markası Fransız Cymbeline’den haute-couture’ün büyük imzası Christian Lacroix’ ya kadar dünya çapında birçok dev marka ve tasarımcıyı bünyesine katan Beyaz Butik, kuruluşundan bugüne, dünya markalarının seçkin ve özgün koleksiyonlarını Türk gelin adaylarının beğenisine sunuyor.

Her sezon, 200’ü aşkın gelinlik modeli ile hizmet veren Beyaz Butik’lerde gelinliğin yanı sıra her türlü aksesuvar ile yine ünlü markaların abiye ve nişanlık koleksiyonları da bulunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Oleg Cassini

Oleg Cassini 2012 gelinlik koleksiyonu göz kamaştırıcı kabarık balo eteklerinden, romantik denizkızı modellerine her gelin adayının hayalindeki modeli bulabileceği zengin tasarım seçenekleri sunuyor.

First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2012 İlkbahar Yaz gelinlik koleksiyonunun uygun fiyatlı ürünlerini keşfetmek için şimdiden Oleg Cassini mağazalarından randevularınızı alın…
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pierre Cardin

Pierre Cardin gelinlikleri, sofistike, romantik ve tüm şık detayları sürekli yenilenen modelleri ile genç kızların her zevkine hitap ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Aysira

Kusursuz tasarımları, yüksek kalitesi ve ulaşılabilir fiyat misyonuyla gelinlik sektöründe liderliğe doğru yol alan Aysira, Avrupa’nın ve Ortadoğu’nun önde gelen ve kabul gören gelinlik üretim firmaları arasında yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Hüsniye Moda Evi

Gelinlik dikimine ve moda dünyasına 46 yıl önce Ankara'da başlayan HÜSNİYE MODA' nın kurucusu Hüsne (Hüsniye)Demirtaş, gelinlikte ilk büstiyer - etek çalışması, balen uygulamaları, gepier büstiyerleri, etek şeklinde jupon tarlatan, boncuk işleme teknikleri gibi birçok yeniliği uygulamıştır. Hüsniye Moda Evi, özellikle kişiye özel dikimleri ile dikkat çekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gün&Ay

Gün&Ay Gelinlik, tüm koleksiyonlarında her kişiye göre değişen hayal gücünün erişebileceği yüksek kaliteli tasarımlarını koleksiyonlarına yansıtıyor. Özel Prenses koleksiyonuyla en özel günlerinde bir prenses gibi parlamak ve süzülmek isteyen gelinlere gösterişli ve geniş bir koleksiyon oluştururken, klasik “Tinsel” koleksiyonuyla sade ve zarif bir ürün çizgisi sunarken, koleksiyonda geleneksel adetlere göndermeler yapan modern modellerde yer alıyor.

Her sene yenilenen “Poppy” koleksiyonuyla ise yılın trendini yakalamak isteyen gelin adaylarına çılgın ve günün moda anlayışını yansıtan asimetrik ve cesur tasarımlar sunan Gün&Ay Gelinlik, tüm koleksiyonlarının yanı sıra ithal gelinlikleriyle de geniş bir ürün yelpazesi oluşturuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Figen Bağzıbağlı

Figen Bağzıbağlı, gelinlikte İtalyan tasarımlarını Türk dokunuşlarıyla birleştiriyor. Yeni sezonda gelinlikleri arasına dünyaca ünlü İtalyan Paola D’Onofrio ve Etoile markalarını da ekleyen Figen Bağzıbağlı, İtalyan zarafet anlayışının bayrağını taşımaya devam ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
adresleri, en, gelinlik, güzel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Güzel Gelinlik Modelleri AnqeL Evlilik Hazırlıkları 0 01 Mart 2012 22:45
2011 - Cemil İpekçi Gelinlik Tasarımları - Fırfırlı Gelinlik Modelleri.. Sevda Evlilik Hazırlıkları 0 25 Temmuz 2011 16:28
2011 gelinlik modelleri - 2010 2011 sade gelinlik modelleri - saten gelinlik modeller yoSun Evlilik Hazırlıkları 0 18 Nisan 2011 00:08
2011 Gelinlik Modelleri - 2011 Gelinlik Modası YapraK Evlilik Hazırlıkları 2 30 Ocak 2011 11:14