IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2015, 22:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Peki siz parmağınızda nasıl bir alyansı görmek istersiniz?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birlikteliğin yegane simgesi alyans, değişime ayak uyduruyor. Beyaz ve sarı altını bir araya getiren modelleri değerli taşlar renklendiriyor.
Peki siz parmağınızda nasıl bir alyansı görmek istersiniz?

Aşk, tutku, sevgi, arzu... Ve asırlardır bu kelimelerle ifade etmeye çalıştığımız duygularımız kadar tanıdık bir sembol: Alyans... Değerli bir aksesuar olmaktan öte sevdiğimiz kişiye bağlılığımızın, birlikteliğimizin ve sevgimizin tek somut simgesi... Alyansın yuvarlaklığı aşkın sonsuzluğunu ve devamlılığı sembolize ediyor. Mücevher markaları son yıllarda seçkin tasarımları ile alyansa bambaşka görünümler veriyorlar. Gelin adayları için farklı formlarda alyanslar tasarlanırken, damat alyansları da bu değişime ayak uyduruyorlar. Genellikle markalar damatlara gelin için tasarlanan alyansın taşsız modelini hazırlıyorlar.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Düğün hazırlıklarının belki de en can alıcı noktasıdır yüzük seçimi. Zevkinize uygun bir model bulabilmek için yeterli zaman ayırmalısınız. Bu nedenle yüzüğünüzü seçmek için düğünden en az üç ya da dört ay öncesinden araştırmaya başlayın. Ne de olsa bu yüzük, sizin için diğerlerinden hep daha özel olacak. Alyans seçiminde ilk adımınız hangi metali istediğinize karar vermek olmalı. Her ne kadar son yıllarda platin ön plana çıksa da, belki de yüzüğün geleneksel rengi olduğu için, sarı altın hala gözde. Üstelik zamanla kararmaması ve bozulmaması bakımından da kullanımı daha kolay.

Ancak beyaz ve kırmızı altının değerli taşlarının rengini daha güçlü gösterdiği de reddedilemez bir gerçek. Özel bir tasarım yaptırmak istiyorsanız bunun için 3-6 haftalık bir süre gerekiyor. Yüzüğün ilk önce kalıbı hazırlanıyor, böylece parmağınıza uyup uymadığı hakkında fikir edinebiliyorsunuz. Üstelik bu etapta modelde istediğiniz değişiklikleri de yaptırabiliyorsunuz. Yüzük alırken parmağınıza rahat ve tam oturmasına dikkat edin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yüzük parmağınıza tam olduysa bile yorgunluk ya da sıcak yüzünden parmağınızın şiş olabileceğini göz önünde bulundurun. Aksi takdirde siz farkına bile varamadan alyansınızı düşürebilirsiniz. Ölçü konusunda bir fikir edinebilmeniz için kuyumcunuza daha önce kullandığınız bir yüzüğünüzü götürebilirsiniz. Bir diğer konu da nikah yüzüğünüzün nişan yüzüğünüzle uyumlu olması. Farklı materyal ve biçimdeki iki yüzüğü bir arada kullanmanız elinizde hoş bir görünüm oluşturmayacaktır. Bu yüzden alyansınızı seçerken nişan yüzüğünüzü de yanınıza alın.

Ayrıca diğer takılarınızı seçerken de yüzüğünüz ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alyansı, bîr, görmek, istersiniz, nasıl, parmağınızda, peki, siz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nasıl ölmek istersiniz.. LuisCode Genel Paylaşım 18 01 Aralık 2012 15:39
Tavanı nasıl istersiniz? pyracantha Otomobil Haberleri 0 04 Aralık 2010 20:45