IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2018, 12:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün hazırlıkları rehberi




Elinizdeki bütçeyle, sevdikleriniz ve kendiniz için en güzel günü organize etmeye çalışıyorsunuz. Biraz endişelenmeniz elbette anlaşılabilir. Ancak stresini yönetebilir hale gelmeli ve tüm organizasyonu sağlıklı ve duru bir bilinçle hazırlamalısınız.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Düğün öncesinde gerilmek ve strese girmek son derece doğaldır. Her ne kadar sevdikleriniz o gün yanınızda olup mutluluğunuzu paylaşacak olsalar da, o gün sizin gününüz. Gerçekten neyi isteyip istemediğinize karar verin ve o gecenin büyüsünü bozacak şeylerden kaçının. Eşinizle birlikte yapmak istediklerinizi belirleyin ve üçüncü şahıslardan sadece fikir alın. Beğendiklerinizi uygulayın.

Size uyan neyse onu yapın!
İyi niyetli arkadaşlar ve aileler işe karışmak isteyeceklerdir. Ancak en başından itibaren eşinizle ortak bir karar alın ve bunu ailelerinize duyurun. Sadece ikinizin ortak kararları uygulanacak. Eğer başından bu tavrı koymazsanız, sonra sevdiklerinizin arasında kalırsınız. Tavsiyelerini elbette dinleyin ama hepsini yapacağınız anlamı taşıdığını düşünmeyin. Fikir danışın ve size uyanı yapın. Bu özel günde yapacağınız en büyük hata, herkesi mutlu etmeye çalışmanızdır. Eğer bunu bir odak noktası haline getirirseniz, altından kalkamazsınız.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kendinize bir bütçe belirleyin!
Finansal istikrar evlenmeden önce başlar. Düğününüz için yapacağınız bütçeyi iyi düşünün ve ayarlayın. O sınırlar içinde kalın. Gelecekte evliliğinizi sürdürürken de, finansal istikrarın evliliğiniz önemli taşlarından biri olacağını unutmayın. Abartılardan uzak durun. Elbette sizin de bir düğün hayaliniz var ancak bir gün sürecek olan ve dostlarınızla mutluluğunuzu paylaşmak amacı olan bir gece için, 3 yıl kredi ödemek zorunda kalmayın. Siz sadece yapabileceğiniz kadarını yapın. Nasılsa en mükemmel düğünde bile herkesi mutlu etmeniz mümkün değil. Ayrıca bu düğünde mutlu olması gereken en önemli iki kişi siz ve eşinizdir.

Erken seçim önemli!
Bazı şeyleri son güne bırakmayın. Eşinizle dans edeceğiniz şarkı, gelinlik haricinde yanınızda bulunmasını istediğiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], şal, düz ayakkabı gibi ayrıntıları önceden hazırlayın. Saçınız ve makyajınızı bir hafta önceden kuaföre gidip demo yaptırmayı ihmal etmeyin. Özel gününüzde hiç bilmediğiniz bir modelle rahat edemezsiniz.

Yakınlarınıza sorumluluk verin!
Güvendiğiniz dostlarınızdan, size o gece yardımcı olmalarını isteyin ve bazı küçük görevler verin. Misafirleri karşılayıp isimlerine göre masalarına oturtmaları için yakın arkadaşlarınızdan ricada bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinize sipariş edeceğiniz pasta için, gidip birkaç yerde tatlarına bakmaları ve fikirlerini söylemeleri için görev verebilirsiniz. Hem kendilerinin de bu düğüne dahil olduklarını hissetmelerini sağlarsınız. Ancak bu görevleri verirken, mutlaka sorumluluk sahibi ve güvendiğiniz insanlar olmasına dikkat edin.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Plan yapın ve kontrol edin!
O gün sizinle çalışacak mekanın müdürü, çiçekçi, müzik grubu, süslemeci, pastacı, gibi partnerlerinizin telefon numaralarını ve isimlerini bir deftere kaydedin. Kimin neler yapacağını, hangi saatte neler geleceğini ve size verilen sözleri de bu deftere kaydedip, güvendiğiniz birine teslim edin, siz hazırlanırken salona erken gidip bu kontrolleri yapmasını sağlayın.

Abartıdan uzak durun!
Ne kadar detaylı ve abartılı hazırlanırsanız, aksilik çıkma ihtimali o kadar fazla olur. Elinizden geleni yapın ve akışına bırakın. O zaman enerjiler de daha düzgün olacağından, başınıza kolay kolay çorap örmezsiniz. Ayrıca bazı ufak tefek sorunlar olursa da, sakın kendinizi gerip o günün keyfini kaçırmayın. Her ne olursa olsun, o gün sizin için özel olacak. Hep mutlu olun!




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bütçe, düğün hazzırlıkları, evlilik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kenan ve Beren'in Düğün hazırlıkları başladı Ezgi Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2012 13:11
A'dan Z'ye Düğün Rehberi Violent Aile Evlilik ve Çocuklar 0 13 Haziran 2012 10:58
Rohan Online Rehberi - Yarım Elf Class Rehberi - Ranger Yapı KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:54
Rohan Çevrimiçi Rehberi - Dhan Sınıf Rehberi - Avenger Oluştur KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:51
Düğün Ayrıntıları - davet masası tasarımları - düğün masası - düğün organizasyonları yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2011 00:06