IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sanem
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2018, 17:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaz Gelinleri İçin İdeal Gelinlikler




İnce askılı, sırt dekolteli, straplez, yırtmaçlı, iki parçalı, tüllü ya da mini gelinlikler! Yaz gelini olmanın püf noktası, doğru gelinliği giymekten geçiyor. Havanın bunaltıcı sıcağında uzun kollu ve kalın kumaşlı gelinlikler giymek istemezsin öyle değil mi? Bu yüzden içinde rahat edebileceğin, sade ve ince kumaşlı gelinlikler giymeye özen göstermelisin.
Yaz gelini olarak gelinlik seçimi yapmadan önce düğün mekanını ve tarzını göz önünde bulundurman gerekiyor. Eğer bahçede ya da havuz başında yapılacak bir düğünle evleneceksen, neden uçuş uçuş gelinlikleri tercih etmeyesin? Bunun için önerim tül gelinlik modelleri!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Tekne ve kumsal gibi biraz daha rahat ve salaş olabileceğin düğün mekanlarında ise mini gelinlik veya şifon gelinlik uygun seçim olabilir. Ayrıca kum saati vücut tipine sahip gelin adayları için iki parça gelinlik modeli de kesinlikle göz önünde bulundurulmalı! Özellikle de kumsal düğünü için harika bir seçenek!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Şimdi sıra geldi gelin adaylarının en çok tercih ettiği gelinlik modeline: Straplez gelinlik! Yaz aylarında evlenecek gelinlerin pek çoğu straplez gelinlik giymeyi tercih ediyor. Çünkü bu yakanın tüm gelinlik siluetlerinde harika göründüğü bir gerçek! Eğer kapalı mekan bir düğün düşünüyorsan, straplez yaka prenses gelinlik giyebilirsin. Prenses gelinliğinin eteğinin de tüllerden olmasını ihmal etme.
Balık gelinlik giymek istiyorsan yırtmaçlı gelinlik modelleri harika olabilir. Ayrıca ince askılı ve sırt dekolteli balık gelinlikler de eminim üzerinde çok hoş görünecek.




Yapaylıktan Uzak, Doğal Gelin Saçı!

Yaz gelinleri için ilk kural ağır gelin saçı modellerinden uzak durmak! Yani spreylerle sabitlenmiş yapay saçlar yerine tavsiyem, doğal gelin saçı yaptırman. Kır düğünü gibi açık alan bir düğün mekanında evleneceksen ve gelinliğinin yaka kısmı kapalı değilse, salaş ve açık bir saç modeli yaptırabilirsin. Örneğin, yarım toplu dalgalı gelin saçı ile harika görüneceğine şüphem yok!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Sırt dekolteli gelinlik giymeyi tercih eden bir gelin adayıysan saçlarını açık bırakmamak en doğru karar. Böyle bir gelinlikle saçlarını dağınık topuz yaptırabilirsin. Hatta yazın en güzel özelliklerinden biri olan rengarenk çiçekleri de gelin saçına dahil edebilir ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile görünümünü tamamlayabilirsin.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Yaz gelinlerine en çok yakıştırdığım bir diğer saç modeli; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Açık ya da toplu saçlara kattığı şıklık ve doğal görünümüyle kesinlikle yaz aylarının favorisi. İster gösterişli istersen de minimal bir gelin adayı ol, mutlaka tarzına uygun bir örgü gelin saçı yaptırabileceğini unutma!




Abartıdan Uzak Sade Gelin Makyajı

Yazın sıcağında yüzünde kalıp gibi duran ve zaman ilerledikçe akmaya başlayan ağır bir makyaj istemeyeceğine eminim. Çünkü yaz gelini olmanın en büyük kuralı sadeliktir! Evet, belki bu senin en özel günün ve dikkat çekici bir gelin makyajı yaptırmak istiyorsun. Bunun için yoğun kapatıcılara ya da ağır göz makyajlarına ihtiyacın olmadığını bilmelisin. Doğal ama dikkat çekici bir makyaj tekniğiyle de çarpıcı görünebileceğini unutmamalısın. Bu konuda ihtiyacın olan tek şey [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi gelelim nasıl makyaj yaptırman gerektiğine. Eğer sorunlu bir cilt tipine sahipsen, makyajı uygulamadan önce cildini çok iyi temizlemen gerek. Kapatıcı sürmeden önce de mutlaka makyaj bazı kullanmalısın. Çünkü bazlar hem parlamayı hem de makyajın akmasını engeller. Kullandığın kapatıcının cilt tonunla birebir aynı olması oldukça önemli. Cildin problemli olduğu için kapatıcını orta örtücülükte tercih edebilirsin. Eğer cildin pürüzsüzse tavsiyem kesinlikle ince dokulu kapatıcılar kullanman. Hatta BB ya da CC krem gibi sadece renklendirici özelliğe sahip kozmetik ürünleri de senin için ideal olabilir. Işıltılı görünüm için allık tercihini bronz tonlardan yana kullanabilirsin.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Göz makyajı için yine aşırılıktan uzak durarak sade gelin göz makyajı yaptırmanı öneriyorum. Koyu farklar ve yoğun kirpikler yerine açık tonlarda göz makyajı yaptırmalı ve rimel yoğunluğunu azaltmalısın. Göz kapağına uygulanacak eyelinerın da ince sürülmesine özen gösterebilirsin. Burada dikkat etmen gereken en önemli şey kullanılan malzemelerin suya dayanıklı olması! Yazın sıcağında akan rimel ve göz kalemi ile karşı karşıya kalmanı istemeyiz!




Yaz Gelinleri İçin Takı Seçme Önerileri

Yaz gelinlerine gelinlikte, gelin saçı ve makyajında sadelikten şaşmamalarını söyledik. Elbette takı seçimi için de yine sadelikten bahsetmek istiyorum. Mesela, kır düğününde evlenecek bir gelin adayıysan kalın ve gösterişli gerdanlıklar ya da gelin setleri yerine daha zarif ve kibar tercihlerde bulunmalısın. Gelinliğinin yakası kapalı bir modelse gelin seti de doğru bir seçim olmayacak. Böyle durumlarda küpe, bilezik ve yüzük tercih edebilirsin.
Kapalı alanlarda yapılacak düğün için gelin takı seti tercih edebilirsin ama ağır ve boynunu terletecek modellere yönelmemeni öneriyorum. Gelinlik yakalarına göre seçmen gereken gelin takılarını şu şekilde örneklendirebilirim:
  • Straplez gelinlik için; takı setleri uygun olabilir.


  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  • Askılı gelinlik için; renkli taşlı kolye ve küpeleri önerebilirim. Örneğin, ince bir zincir ucunda sallanan zümrüt ve yakut taşlı kolyeler hoş görünebilir.


  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  • Bisiklet yaka gelinlik için; yalnızca küpe kullanmanı öneriyorum. Çok uzun olmamak şartıyla sallanan küpeler ile top küpeler bu gelinlik yakası için doğru bir tercih olabilir.


  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  • Kayık yaka gelinlik için; kolye kullanmamalısın! Sallanan küpeler en çok bu modele yakışıyor diyebilirim.
  • V yaka gelinlik için; kolye kullanmayabilirsin. Küpe, yüzük veya bilezik kullanarak harika görünebilirsin.


Cıvıl Cıvıl Bir Gelin Çiçeği

Yazın en önemli özelliği elbette çiçekler! Rengarenk, cıvıl cıvıl… Çevremizi mis gibi kokan çiçekler sarmışken, tamamen yapay çiçeklerden yapılmış bir gelin çiçeği tercih etmene gönlümüz razı olmaz. Tabii yazın kavurucu sıcağında, sabahın erken saatlerinden gecenin sonuna kadar da taptaze kalacak bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de büyük önem taşır. Bunun için şöyle bir çözüm sunabiliriz: Hem kuru hem de gerçek çiçekleri bir arada kullanmak!




Kuru çiçeklerle desteklenmiş bir gelin çiçeği, düğünün sonuna kadar tazeliğini koruyarak çiçek atma töreninde de sabahki kadar canlı görünebilir. Aslında canlı görünecek olan yapay çiçekler olsa da merak etme kimse bunun farkına varmayacak!
Şimdi gelelim yaz buketlerine en çok yakıştırdığım çiçeklere… Özellikle sadeliği seven gelin adayları için inci çiçeklerini, renkli gelin çiçeği tercih eden yaz gelinleri için de manolya, lavanta, zambak, şakayık ve erengülleri öneriyorum. Renkli çiçeklerin en çok açık alan düğünlere yakışacağını da buraya not düşüyorum.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Gelin Ayakkabısında Rahatlık Önemli!

Konuya ilk olarak “Gelin ayakkabısı seçmek için düğün mekanını ve gelinliğini göz önünde bulundurman gerektiğini unutma!” diyerek giriş yapmak istiyorum! Ayağını terletmeyecek, sıkmayacak ve rahatsız etmeyecek yazlık gelin ayakkabıları seçmeye özen göstermelisin. Çünkü yaz gelini olmanın en büyük avantajı elbette açık gelin ayakkabıları giyebilecek olman! Bu nedenle kapalı gelin ayakkabılarını geri planda bırakman en doğrusu. Önü açık ayakkabılar, ayağının rahat etmesi için hem daha avantajlı olacak hem de ayağının terlemesini engelleyecek.



Bütün gün ve gece ayağında yüksek topuklu gelin ayakkabıları olması, ayakkabı ne kadar rahat olursa olsun bir süre sonra seni rahatsız etmeye başlayabilir. Bu nedenle yanında mutlaka [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da gelin babeti bulundurmalısın.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Not: Kır mekanında yüksek topuklu gelin ayakkabısı giymek istiyorsan sana tavsiyem topuk aparatı kullanman. Bu topuk koruyucu ile bütün gece kır alanında rahatça gezinebilirsin!




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Haziran 2018, 17:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yaz Gelinleri İçin İdeal Gelinlikler




Takılar göz kamaştırıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
düğün hazırlıkları, gelin, gelin rehberi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bebek İçin En İdeal Yaş Hangisi? CtrL Çocuk Sağlığı 0 13 Kasım 2013 15:58
Bahar Gelinleri İçin Gelin Tacı ve Aksesuarları Liaaa Evlilik Hazırlıkları 0 26 Mayıs 2012 13:22
Flört İçin İdeal Şehirler Lady IF Ekstra 14 12 Haziran 2011 16:07