IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2018, 17:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelinlik Modeline Uygun Gelin Saçı Önerileri




Her gelinin hayali düğün günü kusursuz görünmektir! O gün geldiğinde gelinliğinden ayakkabına, saçından makyajına her şey mükemmel olmalı. Aylarca düğün için hazırlandıktan sonra aynada kendini gördüğün o an “İşte, şimdi her şey harika” demek için, kolları sıvama zamanı geldi! Gelinliğini aldıysan ya da nasıl bir gelinlik istediğinden eminsen, yaptırmak istediğin gelin saçı için harika önerilerim var. Gelinliğine uygun gelin saçı modelleri öğrenmeye hazır mısın?





Gelinlik Yakasına Göre Gelin Saçı Nasıl Olmalı?

Elbette burada ilk bilmen gereken şey gelinlik yakaları! Straplez, kayık, hakim, halter, bisiklet, illüzyon, V yaka ya da tek omuzlu gelinlik modelleri bu grubun içinde yer alır. Aldığın ya da alacağın gelinlik modeli için bu yaka tiplerini bilmen oldukça önemli. Böylece saçının yanı sıra takı seçimini de en uygun şekilde yapabileceksin. Şimdi sırasıyla bu yaka tiplerini detaylandırarak, hangi gelin saçı modelleriyle uygun olduğuna değinelim.

Straplez Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Straplez gelinlik, istediğin tarzda gelin başı yaptırabileceğin bir gelinlik modelidir. Tepeden, dağınık ya da ense topuzu veya açık dalgalı bir gelin saçı modeli yaptırabilirsin. Straplez model bir gelinlik giymeye karar verdiysen sana tavsiyem, saçlarını duvak veya saç aksesuarı seçimine göre yaptırman olur. Eğer alın tacı takmak istiyorsan saçlarını açık kullanmanı öneririm. Duvak kullanımı için de toplu saç modelleri ideal olacaktır.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kayık Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Kayık yaka gelinlik modeli tercih ettiysen sana saçlarını açık bırakmamanı öneriyorum. Bu yakanın vurgulamak istediği noktalar boynun ve omuzların olduğu için bu bölgeleri saçlarınla gizlememelisin. Üstelik kayık yaka üzerine düşen açık saçlar boğucu bir etkiye sebep olabilir. Bu yaka ile kullanabileceğin oldukça zarif topuz modelleri mevcut.
Gelinlik modelini de dikkate alarak hangi topuz modelini yaptıracağına karar verebilirsin. Örneğin, prenses gelinlik modeli için tepeden, düz kesim gelinlik modeli için de ense topuzu gelin saçı yaptırabilirsin.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bisiklet Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Bisiklet yaka gelinlik modelleri, saçlarını toplu kullanmanı önereceğim gelinlikler arasında yer alıyor. Tabii bu bir kural değil ama mükemmel ve kusursuz olmak istiyorsan tavsiyeme kulak vermeni öneriyorum. Bisiklet yaka bir gelinlikle sıkı topuz modelleri oldukça şık ve zarif bir seçim olacaktır. Dağınık saç modelleri kalabalık bir görüntü yaratabilir.
Eğer duvak takmak istiyorsan, sıkı topuzun altından tutturulmuş bir duvak modeli eminim çok hoş görünmeni sağlayacaktır. Ayrıca bu model ile daha uzun görünebileceğini de unutma!




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


V Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

V yaka gelinlik ile yaptıracağın saç modeli için öncelikle karar vermen gereken şey dekolteye ne kadar dikkat çekmek istediğindir. Eğer tüm dikkatler dekolte bölgesinde olsun istiyorsan saçlarını hafif dağınık bir şekilde ensede ya da tepede toplatmanı tavsiye ediyorum. Eminim dağınık gelin topuzu, bu gelinlik modeliyle oldukça hoş görünecek.
Dikkatler tamamen V yaka üzerinde olmasın istiyorsan da açık gelin saçı modellerinden kendine en uygun olanı seçebilirsin. Tabii kolları uzun bir V yaka gelinlik tercihinde bulunuyorsan saçlarını açık kullanmanı önermediğimi bilmelisin!




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hakim Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

İşte, saçlarını kesinlikle toplu kullanmanı tavsiye edeceğim bir gelinlik modeli. Hakim yaka gelinlik omuz ve boyun bölgeni tamamen kapatan bir model olduğu için saçlarını açık kullanman durumunda oldukça kalabalık bir görüntü oluşturacaktır. Kusursuz görünmek istiyorsan bu hatayı sakın yapma!
Saçlarını hafif dağınık şekilde toplatabileceğin gibi, sıkı bir balerin topuzu da yaptırabilirsin. Duvak yerine saç aksesuarı kullanmanı tavsiye edebilirim. Eğer duvak takmak istiyorsan da sade duvak modelleri tercih ederek kalabalık görüntüden uzak şık bir görünüm yakalayabilirsin.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Halter Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Halter yaka gelinlik modelini hakim yaka gelinlikten ayıran tek özellik omuz bölgesini açıkta bırakmasıdır. Boynu kapalı bir model olduğu için bu gelinlikle de saçlarını açık kullanmanı önermiyorum. Eğer yine de açık saç modeli yaptırmak istersen, omuzlarının açıkta olmasının avantajını kullanarak yarım topuz gelin saçı modelleri yaptırabilirsin.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tek Omuzlu Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Tek askılı gelinlik modelleri için sana tavsiyem Helenistik havayı bozmayacak bir gelin başı yaptırman. Örneğin, saçlarını dağınık topuz ya da dalgalı at kuyrugu gelin saçı modeli yaptırabilirsin. Dalgalı gelin saçı modelleri ister açık ister toplu olsun, tek omuzlu gelinlik ile oldukça hoş görünecektir. Bu tarz bir gelinlikle duvak yerine saç aksesuarı kullanmanı öneririm.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İllüzyon Yaka Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

İllüzyon yaka gelinlik her ne kadar omuzları açıkta bırakan bir modelmiş gibi görünse de yine de saçlarını açık kullanmanı önermeyeceğim bir model. Tıpkı bisiklet yakada olduğu gibi bu model gelinliklerde de saçlarını toplu kullanmanı öneriyorum. Yandan dağınık topuz modeli yaptırabileceğin gibi dağınık topuz, ense topuzu ya da balerin topuzu modellerinden yüzüne en uygun saç modeli yaptırabılırsın.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gelinliğin Özelliğine Göre Gelin Saçı Nasıl Olmalı?

Gelinliğin yakasına göre nasıl saç yaptırman gerektiğini artık bildiğine göre sıra gelinlik modeline göre yaptırman gereken gelin saçına geldi demektir. Gelinliğin yakası kadar modelinin de önemli olduğunu unutmamalısın. Örneğin, vintage bir gelinlik giydiğinde yaptıracağın saçla, modern bir gelinlik ile yaptıracağın saç elbette aynı olmamalı.
Eğer mükemmel bir uyum yakalamak istiyorsan her şeye en ince ayrıntısına kadar dikkat etmeyi sakın ihmal etme! İşte gelinlikler ve onlara uygun olan saç modelleri:


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sırt Dekolteli Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Sırt dekolteli gelinliklere en çok yakıştırdığım saç modelinin atkuyruğu olduğunu söylemeliyim! Özellikle V formundaki sırt dekolteli gelinliklerde kalın dalgalı atkuyruğu modellerini tercih ederek oldukça hoş bir görünüm yakalayabilirsin. Burada önemli olan sırt dekoltesini vurgulamak olduğu için açık gelin saçı modellerini çok önermediğimi bilmeni istiyorum.
Eğer gelinlikte derin V sırt dekoltesi varsa ve saçların çok uzun değilse yarım topuz modelini tercih edebileceğin gibi örgü gelin saçı modellerini de göz ardı etmemeni öneririm.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Prenses Model Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Prenses model gelinlik giymeye karar verdiysen saçlarını balerin topuzu gelin saçı yaptırmanı tavsiye ediyorum. Gelinlik tek başına yeterince gösterişli olduğu için saçlarını ne kadar geri planda tutarsan o kadar dengeli bir görünüme kavuşursun. Duvak tercihini çok kabarık olmayan modellerden yana yapabilirsin. Uzun ya da kısa duvak kullanmak tamamen senin tercihine kalmış. Yine de bir tavsiye istersen, balerin topuzun altından tutturulmuş uzun duvak ile oldukça hoş görünebilirsin.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pelerinli Gelinlik Modeli İçin Gelin Saçı Modelleri

Pelerinli gelinlik, saçlarını toplu kullanmanı önereceğim bir gelinlik modelidir. Özellikle bir model önermem gerekirse, dağınık ense topuzu ya da sıkı ense topuzu ile harika görünebilirsin. Pelerinli gelinlik ile duvak kullanmanı da önermiyorum. Bu nedenle gelin saçı aksesuarları senin için doğru seçim olacaktır. Özellikle gelin tacı örneklerini incelemende fayda var.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Düşük Omuzlu Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Düşük omuzlu gelinlik modellerinde boynun ve omuzların açıkta olacağı için toplu ya da açık gelin saçı modellerinden istediğini tercih edebilirsin. Eğer minimal ve sade bir görünüm yakalamak istiyorsan topuz modellerini, daha gizemli bir hava yaratmak istiyorsan da açık bukleli ya da iri dalgalı gelin saçı modellerini yaptırmanı tavsiye ederim.
Duvak seçimini, yaptıracağın saça göre belirlemen gerektiğini bilmelisin. Minimal görünüm için kısa duvaklı saç modellerini tercih edebilirsin.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Askılı Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Askılı gelinlik, tıpkı düşük omuzlu gelinlikler gibi toplu ya da açık saç modellerinin ikisini de kullanabileceğin bir gelinlik modelidir. Burada karar verirken dikkat etmen gereken şey, askılarının kalınlığı, etek kesimi ve gelinliğinin dekoltesi. Eğer prenses model bir askılı gelinlik tercih ettiysen saçlarını toplu kullanmanı tavsiye ediyorum.
A kesim ya da düz kesim model içinse en çok yakışan açık dalgalı ya da dağınık örgü gelin saçı modeli olacaktır. Duvak seçimini gelinliğinin modeline göre tercih edebilirsin. Patlayan, kısa, uzun ya da kol hizasında bir duvak takabilirsin.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Vintage Gelinlik İçin Gelin Saçı Modelleri

Tarihin dokusunu üzerinde taşımak isteyen bir gelin adayıysan kesinlikle gelinliğinle uyumlu bir gelin saçı yaptırman önemli. Bunun için gelinlik modelinin hangi döneme ait olduğu da büyük önem taşıyor. Örneğin, 1920’lerin modasını taşıyan bir gelinlik giymeyi tercih ediyorsan, saçlarını dalgalı topuz yaptırarak, duvak yerine gelin saçı aksesuarı kullanabilirsin. Özellikle alınlıklar bu dönem saçlarında oldukça sık kullanılan aksesuarlar arasındadır. Midi boy vintage gelinlik için saçlarını su dalgası ense topuzu yaptırabilir, aksesuar olarak da tüllü gelin şapkası takabilirsin.
Vintage gelinlikle saçlarını nasıl yaptıracağın hem gelinliğinin yaka kesimine hem de modeline bağlıdır.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Haziran 2018, 20:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gelinlik Modeline Uygun Gelin Saçı Önerileri




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buradaki sac modellerine baktin mi ?

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gelin, gelinlik modellleri, saç modelleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarz Sahibi Gelinlere Gelin Saçı Önerileri Elysian Evlilik Hazırlıkları 0 03 Haziran 2014 10:46
Gelin Saçı Burce Evlilik Hazırlıkları 0 08 Mayıs 2014 15:41
2012 Popüler Gelin Saçı Modelleri, 2012 Yeni Gelin Saçı Modası Violent Evlilik Hazırlıkları 1 16 Haziran 2012 15:28
Gelin Saçı ve Makyajı Önerileri YapraK Evlilik Hazırlıkları 0 20 Nisan 2010 10:25
Gelin Saçı Aksesuarları YapraK Evlilik Hazırlıkları 3 12 Ocak 2010 17:24