IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2018, 15:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Caroline Brasch'ın İlham Veren Düğünü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Danimarkalı manken Caroline Brasch Nielsen ve sevgilisi Frederik Bille Brahe 11 Ağustos günü dünya evine girdiler. Çiftin Danimarka’nın Knippelsbro Köprüsü yakınlarında gerçekleşen düğün törenine Vogue Wedding ilhamımız için yakından baktık:





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Frederik, Kopenhag'da, iki donanımlı restoran, Caroline ile tanıştıkları Atelier September adında bir kafe ve Apollo Bar’ın sahibi. 25 yaşındaki Danimarkalı model “Ritimimizi bulmamız biraz zaman aldı, ama yine de, hayatın birlikte daha güzel olduğunu fark ettik” diyor. Geçtiğimiz Şubat ayında, Frederik yoğun iş programları nedeniyle bir süredir birbirini görmedikleri için New York'ta Caroline'ı ziyaret etmeye gitmiş, “Kapıdan içeri girerken bana evlenme teklif etti. Basit ve doğaldı ve tabii ki evet dedim. Birbirimize ait olduğumuzu biliyordum” diye açıklıyor Caroline.







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Nedimeleri, Brasch’ın bu büyük gününde sağlam bir destek sistemiydi. Caroline nedimeleri için beyaz, sarı ve açık mavi olan elbiseleri seçti. Cecilie Bahnsen, “Farklı sezonlara ait olan elbiseleri karıştırmanın ve kızların tarzlarını en iyi şekilde yansıtan görünümü seçmelerinin iyi olacağını düşündük” diye açıklıyor. Nedimeler arasında Saks Potts'ın kurucusu ve tasarımcısı Barbara Potts, süpermodel Helena Christensen, sanatçı Ana Kras, model Nadja Bender ve Eniko Mihalik ve takı tasarımcısı ve Caroline’ın kız kardeşi Sophie Bille Brahe var.







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Dekor, düğün töreni için en önemli aşamalardan biriydi. Taze çiftlik çiçekleri, ayçiçekleri ve amarantlar dahil, Caroline'ın nedimesi tarafından yapılan kağıt fenerler ve çiçek aranjmanlarıyla minimal düzeyde tutuldu. Geçtiğimiz yıl LVMH Ödülü için finalist olan Cecilie Bahnsen, tüm nedimelerin kıyafetlerini özel olarak tasarladı. Caroline’ın gelinliği için Bahnsen, “önceki sezonlarımdan, her bir koleksiyondaki Caroline'ın en sevdiği detaylara ve materyallere odaklanan bir unsurlar karışımıydı. O’na sonsuza kadar seveceği kadınsı, zahmetsiz ve zamansız bir görünüm yarattık” diyor.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Her şeyi kendilerine en yakın 10 arkadaşının yardımı ile yaptılar. Caroline, “Her şey, bize en yakın olan insanlar tarafından üretildi, bazıları sanatçı, bazısı çiçekçi ve mimar. Sevgimizi, topluluğumuzu ve dostlarımızı yansıtan bir şey yapmak istedik’ diyor. Düğünlerini ‘arkadaşlık’ teması üzerine kuran Caroline ve Frederik, bu mutlu günlerini sadece en yakınlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutladı.



İlk danslarını Alessi Brothers tarafından seslendirilen ‘Seabird’ şarkısı eşliğinde yapan çift için bu şarkının anlamı büyük. İlişkilerinin ilk aylarında evlerinin çatısında otururlarken başka bir evden yükselen şarkı için Caroline, ‘Uçup giden bir deniz kuşuyla ilgili bir şarkıydı, ancak geri dönmesi gerektiğini her zaman bilen bir deniz kuşu. İlişkimiz uzun süredir böyle olmuştu: Sıklıkla seyahat etmek zorunda kaldım, ama her zaman ona geri dönmem gerektiğiyle ilgili içimde çok büyük bir his vardı’ diyor.



Caroline Brasch'ın İlham Veren Düğün Albümü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]








alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
caroline brasch nielsen, düğün, gelinlik, vogue wedding, voguewedding


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahceler İcin İlham Veren Tasarim Örnekleri Ece Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 18 Şubat 2018 00:22
Az Veren Candan Çok Veren Maldan Verir Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 23 Haziran 2014 19:47
Caroline Correa Türkiye'ye GELİYOR!.. Sametold Genel Paylaşım 0 06 Ekim 2010 04:12