Mantar Diblesi Malzemeler 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 2 adet soğan (yemeklik doğranmış) 500 gram kültür mantarı(doğranmış) 1 çay bardağı baldo pirinç(yıkanmış) 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber 1,5 su bardağı sıcak su 1 tutam kıyılmış maydanoz [img]https://yukle.**************/resimler/m8P7R4webp[/img] Nasıl Yapılır? *Pilav tenceresinde sıvı yağ ve tereyağını kızdırın. Soğanı da ilave edip 3-4 dakika kavurun. *Yıkanmış ve süzülmüş pirinci ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. *Doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. *Tuz ve karabiber ile tatlandırıp suyunu ekleyin ve kapağını kapatıp 10 dakika pişmeye bırakın. *Demlendikten sonra servis tabağına alıp maydanoz serpiştirin ve afiyetle tüketin.. ^aLıntı^ |
Cevap: Mantar Diblesi İçinde mantar olan her şeyi seviyorum |
Cevap: Mantar Diblesi Alıntı:
|
Cevap: Mantar Diblesi Kardeşşşş İyiii senelerrrr |
Cevap: Mantar Diblesi Alıntı:
|
Cevap: Mantar Diblesi Alıntı:
Ulaaa ben konuları Karıştırmışımmm😁 Yemekten anlamam yerimmmm bennn😜 |
Cevap: Mantar Diblesi Alıntı:
Bestoo arada karıştır konuları seni görmek ayrı güzel amaaa ☺😅 |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net