IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   EylulFM Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/eylulfm-paylasim/)
-   -   Boyama Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler (https://www.ircforumlari.net/eylulfm-paylasim/1012992-boyama-sonrasinda-dikkat-edilmesi-gerekenler.html)

Sarya 19 Haziran 2023 21:39

Boyama Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler
 
Yeni boyanmış saçların renginin parlaklığı ve canlılığı karşısında etkilenmemek mümkün değildir. Bu rengin hiç solmadan ve akmadan uzun süre saçta kalmasını kim istemez! Saç boyalarının sağladığı rengi ve ışıltıyı uzun süre saçında muhafaza etmek için birkaç noktaya dikkat etmen gerekir:

● Normal bir şampuan kullanmak yerine boyalı saçlara özel bir şampuan ya da krem tercih ederek yıkama sonucunda boyanın akmasını engelleyebilirsin.
● Yıkama sırasında sıcak su yerine her zaman ılık su kullanarak hem rengin saçta kalmasını hem de saçlarının ısının etkisiyle yıpranmasını önleyebilirsin.
● Güneş ışınlarından saçlarını koruyarak boyanın renginin solmasının önüne geçebilirsin.
● Saç düzleştiricisi, maşa ya da fön gibi yüksek ısı veren şekillendiricileri kullanmadan önce saçlarına ısı koruyucu krem ve sprey uygulayarak sıcaklığın saç rengini soldurmasına engel olabilirsin.
● Klorlu sular da saç renginin solmasına sebep olan faktörlerden biri. Saçlarının rengini ve ışıltısını korumak için havuza giderken bone kullanabilirsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net