IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook'da büyük yenilik! (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/369456-facebookda-buyuk-yenilik.html)

Slipknot 08 Aralık 2010 13:45

Facebook'da büyük yenilik!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Facebook, profil sayfalarında önemli bir yeniliğe gidiyor. Siteye önemli bir çok yenilik getiren güncelleme, kullanıcıların Facebook tecrübesini daha üst bir seviyeye taşıyacak.

Facebook [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ziyaret ederek yeni ara yüzü deneyebilir veya hakkında bilgi edinebilirsiniz. Güncelleme, bilgilerinizdeki anahtar bölümleri vurguluyor, kullanıcıyı tanıtmaya odaklanıyor. Fotoğraf ve arkadaş sayfaları yenilenirken yeni paylaşım özellikleri de profilinize ekleniyor.

Şu an herkese açık olan güncelleme, bu sene Facebook'da yapılan en büyük değişimlerden biri. Bu tür değişiklikler Facebook'a olan tepkileri artırsa da, geliştiricilerin yapılan yenilikler için büyük çaba sarfettikleri görünüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] giderek yeni profil sayfasını etkinleştirmeniz mümkün. Hemen uyaralım, değişiklik kalıcı ve geri dönmeniz mümkün olmuyor . Değişiklikten sonra bütün arkadaşlarınızın profilini yeni biçimde görüyorsunuz.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net