IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook kullanıcısı kurumlara yeni bir hizmet! (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/433996-facebook-kullanicisi-kurumlara-yeni-bir-hizmet.html)

KarakıZ 08 Aralık 2011 21:51

Facebook kullanıcısı kurumlara yeni bir hizmet!
 
Facebook kullanıcısı kurumların sonuç almalarını sağlayacak yeni analiz program Thesociallab Analytics çıktı.

Sosyal medyada yer alan kurumların sayısı arttıkça kurumların Facebook, Twitter hesaplarının etkinliği de önemli bir konu haline geldi.

Bu konuda yeni bir çözüm de hizmete sunuldu. Tunada ekibinin yarattığı "Thesociallab.net" in ölçümlemelerinin şekillendiği "Thesociallab Analytics" programı ile kurum yöneticileri Facebook sayfalarını ve kullanıcı alışkanlıklarını daha yakından tanıma imkanı buluyorlar.

"Thesociallab Analytics" ile kurumlar fan sayfalarına ait günlük, haftalık aylık detaylı artış ve azalışları, kullanıcılara ait yaş cinsiyet gibi bilgileri, kullanıcıların aktifliklerini, fan sayfalarına yapılan paylaşımlara verilen tepkileri görebiliyor. Bu veriler PDF olarak da sunuluyor. Yazılım FANMETER adı verilen Facebook sayfası kalite puanı gibi analizler sunuyor.

Bu hizmetle Tunada yetkilileri "Thesociallab.net" sitesi ile Facebook'un gücüne inanıp onu etkin kullanmak isteyen kurum ve kuruluşların çözüm ortağı olmaya hazırlanıyor


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net