IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook 'sanal gerçeklik' peşinde (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/577330-facebook-sanal-gerceklik-pesinde.html)

yaSmin 31 Mart 2014 15:26

Facebook 'sanal gerçeklik' peşinde
 
Facebook, oyun konsolları için sanal gerçeklik yaratan gözlükler üreten Oculus VR Inc şirketini 2 milyar dolara satın aldığını açıkladı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Oyunlarda sanal gerçeklik çözümleri sunan Oculus VR firması sosyal medya devi Facebook tarafından satın alındı. Anlaşmanın 400 milyon doları nakit, geride kalan kısmıysa 23,1 milyon Facebook hissesi şeklinde gerçekleşecek.

Oculus şirketi son dönemde sanal gerçeklik yaratan gözlükleriyle öne çıkmıştı. Anlaşmanın ikinci çeyrekte tamamlanması bekleniyor. Anlaşmayla ilgili açıklama yapan Zuckerberg, "Bugünün iletişim platformu mobile kayıyor. Biz bir yandan da geleceğin platformlarına hazırlanıyoruz" dedi. Zuckerberg, "Oculus, en sosyal paylaşım platformunu yaratabilecek kapasitede bir şirket. Aynı zamanda bizim oyun ve paylaşım alanları için çalışma yöntemlerimizi de değiştirebilir" diye devam etti.

Facebook CEO'su kendi hesabından daha sonra, "Oculus bize yeni dünyaların kapısını açacak" dedi.

WHATSAPP'I DA ALMIŞTI

Facebook şirketi yakın zamanda mobil sohbet uygulaması WhatsApp için 19 milyar dolar ödeyerek teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net